HRABAR POTEZ

ŽANAMARI OBJAVILA VIDEO U VRUĆIM HLAČICAMA, FANOVI PORUČUJU: ‘Ne zafrkavajte se s ovom buntovnicom’

Pjevačica je provokativnim teaserom najavila premijeru svog novog spota za pjesmu ‘Život je lijep’.

Žanamari Perčić (36) često oduzima dah svojim fotografijama na Instagramu. Čini se da, otkako je rodila, zgodna pjevačica izgleda bolje no ikad – i toga je svjesna. Nedavno je rekla kako su joj uvijek govorili da ima debele noge, ali i da se sad osjeća super u minicama i vrućim hlačicama.

I evo još jedne potvrde za to. Za potrebe najnovijeg spota za pjesmu “Život je lijep”, Žaky se utegnula u najkraće hlače koje možete zamisliti i pokazala sve svoje čari – barem od struka naniže. Ovoga je puta ipak ostala prilično zakopčana.

ŽANAMARI POZIRALA U MINJAKU ZAKOPČANA DO VRATA: Pozirala kao najveća kulerica i zaledila pogledom

“Majke ti, imali išta što tebi nestoji od odjeće,obuće,šminke,naočala i mene 😊 !” – ovako otprilike izgleda zaključak svih komenatara koje je dobila na račun svog izgleda. A da sve ne bi ostalo samo na statičnoj fotografiji, ljepotica iz Tučepa podijelila je i video sa snimanja spota, svojevrsni teaser.

“Kad Maky kaže ‘Žaky, nemoj se borit protiv sebe…’ Onda to završi ovako…”, napisala je Žanamari u opisu snimke, a fanovi nisu ostali bez odgovora: “Heehee, ne zafrkavajte se s ovom buntovnicom, ona nosi vruće hlačice zimi.”

Život je lijep #zivotjelijep

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Povratak na Net.hr