LJUDI, OVO JE ŠOU!

ZAČAS 100.000 PREGLEDA: Maja Šuput kakvu rijetko viđamo; objavila ‘necenzuriranu’ snimku s privatnog tuluma

Video je nastao nakon jednog snimanja showa TLZP, a ekipa je tulumarila nakon – 14 sati snimanja

Maja Šuput (41) apsolutna je kraljica zabave. Zagrebačka pjevačica, koja je nedavno otkrila kako sa suprugom Nenadom Tatarinovim čeka svoje prvo dijete, taj je nadimak ponovno dokazala prezabavnom snimkom s jednoga tuluma, koju je danas objavila na Instagramu.

Nakon 14 sati snimanja

U opisu je otkrila kako je video nastao nakon jednog snimanja showa “Tvoje lice zvuči poznato”. Šuput je napisala da su tulumarili nakon 14 sati snimanja, a pokazala je i svoje plesne vještine. Snimka je pogledana 100.000 puta u samo dva sata.

MAJA ŠUPUT POZIRALA U TOPIĆU I TAJICAMA, A PAŽNJU UKRAO NJEN STRUKIĆ: ‘Trudna 16 tjedana, a trbuha nigdje’

“Uoči nove emisije TLZP, evo jedna necenzurirana snimka privatnog tuluma nakon 14 sati snimanja emisije… Normalni bi otišli doma odmoriti, mi smo kolektivno zarondali. Mislim da je ovo i prvi ‘ples’ Frane Riđana i mene”, napisala je Maja u opisu videa.

Eksplozija komentara

U komentarima joj se javio kolega iz žirija “Supertalenta”, učitelj plesa Davor Bilman, koji je šaljivo komentirao: “Blago onom tko rano poludi, njemu cijeli život u veselju prođe”, a vrckava pjevačica nije mu ostala dužna te je odgovorila: “Ma tko je to meni ljubomoran?”

Majini obožavatelji nisu skrivali oduševljenje viđenim. “Ajmooo, đuskicaaa!”, “Predobri ste”, “Ma odlično ti ples ide”, “Luđaciiiii”, “Aaaaaaa, superrrr ste”, “Ajme, Maja u riflaama i patikama, super ti stoji”, samo su neki od komentara fanova na ovu ludu snimku.

Povratak na Net.hr