POMIRILE SU SE

ZA SVE JE KRIVA NAOMI CAMPBELL: Njezina ‘vječna suparnica’ priznala: ‘I danas je se bojim’

Slavne manekenke konačno su riješile dugogodišnji problem.

One su među najpoznatijim manekenkama na svijetu, no Tyra Banks i Naomi Campbell imale su neke neriješene račune.

42-godišnja Tyra otkrila je kako je zbog svoje kolegice proživljavala “najteže dane svoga života”. Također je otkrila i da se crna pantera ponašala grozno prema njoj jer se bojala da će joj ukrasti manekenske angažmane.

GODINAMA GA JE ŽELJELA UPOZNATI: Naomi Campbell počela se tresti i plakati tijekom druženja s iscjeliteljem Bracom

“Došla sam u Pariz i bilo mi je jako teško. Naomi je na mene gledala kao na suparnicu. Tada se pojavila i Kate Moss, mi smo sve bile ista generacija, a za nju nisu ništa govorili da se mora paziti da će joj uzeti angažmane. Bojala sam se Naomi “, rekla je Banks, piše Daily Mail.

Banks je zbog Naomi napustila brojne modne agencije, a požalila se i da nije mogla dobiti angažmane jer se udebljala. Kada je dobila popis dizajnera koji ne žele raditi s njom, rasplakala se.

“Trebam li se izgladnjivati zbog toga i jesti salatu za svaki obrok”, pitala je tada svoju majku, koja ju je odvela na pizzu i nagovorila je da napusti manekensku karijeru.

Tijekom gostovanja u showu, Naomi je iskoristila pauzu za reklame i ispričala se svojoj suparnici.

“Plakala sam kao dijete. Čuti to nakon što sam se borila s tim godinama i patila zbog toga, to mi je puno značilo, ona nije imala ni pojma. Ali i dalje je se bojim”, rekla je Banks.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr