LJUBAV U REGIJI

ZA NJU SU BALKANCI OČITO FATALNI: Srpska glumica, koja je dobila dijete s Navojcem, sada ljubi kolegu Crnogorca?

S Navojcem se spetljala na snimanju filma ‘Parada’, a ubrzo su dobili kćer. No, čini se da se ta veza raspala jer se srpsku glumicu sve češće može vidjeti kako uživa u društvu kolege iz Crne Gore.

Tijekom snimanja filma ‘Parada’ Srđana Dragojevića zaiskrilo je između našeg glumca Bojana Navojca i srpske glumice Hristine Popović. Ubrzo je na svijet stigla i njihova kći Luča, a budući da malena živi s majkom u Beogradu, Navojec često posjećuje srpsku prijestolnicu.

Njih dvoje nikada nisu htjeli komentirati svoju vezu, a srpski mediji već neko vrijeme šuškaju da je ljubavi došao kraj jer se 35-godišnju Hristinu sve češće može vidjeti s 28-godišnjim crnogorskim glumcem Petrom Strugarom, kojeg je hrvatska publika imala prilike gledati u RTL-ovoj seriji ‘Prava žena’.

Markantni Crnogorac i Hristina glumili su ljubavni par u filmu ‘Jesen samuraja’, a ako bacite pogled na njihove društvene mreže, vidjet ćete mnoštvo zajedničkih fotografija.

Čekamo Dinamidu! #whosee

A post shared by Hristina Popovic (@hristina_popo) on

#kaskaderi #tripalačinkezadvakaskaderaiglumicu

A post shared by Hristina Popovic (@hristina_popo) on

Iako nikada nisu potvrdili da su u vezi, obožavatelji im često komentiraju zajedničke fotografije te im poručuju da su jako lijep par.

Kako saznaje Blic, prošle su godine zajedno krstarili crnogorskim primorjem, a sada su viđeni zajedno i na jednom koncertu gdje su izgledali vrlo prisno.

Povratak na Net.hr