NE DOSAĐUJE SE

ZA NJIME SU NEKAD PATILI MILIJUNI ŽENA, A DANAS, ZBOG OVOGA, NJIH JOŠ VIŠE: ‘Operem dvije, tri mašine veša dnevno, a suđe perem po cijele dane…’

Holivudski glumac tvrdi da je za vrijeme karantene postao majstor raznih zanata

Planetarno popularna glumačka zvijezda, George Clooney za novi broj časopisa W Magazine otkrio je što radi kad je kod kuće s djecom zbog pandemije koronavirusa, piše CNN. U šali je rekao da je za vrijeme lockdowna postao majstor raznih zanata. “Reći ću vam nešto o svojim novim hobijima. Operem dvije, tri mašine veša dnevno, a posuđe perem po cijele dane jer su nam djeca pravi mali praščići”, rekao je uz osmijeh.

GEORGE CLOONEY ZAVRŠIO U BOLNICI: Naglo je izgubio 12 kg i ‘zaradio’ gadnu upalu; Imao je sreće, moglo je završiti i drugačije…

Ošišao sina

“A djecu s vremena na vrijeme morate i okupati…. Čak sam ošišao sina, no to je ispalo vrlo loše. Ipak, njemu će kosa brzo narasti. Mislim, ja i sebe sam šišam. No nisam se usudio ošišati kćer jer bih upao u gadne nevolje. Naime, supruga mi je rekla da će me ubiti ako dirnem kćerinu prekrasnu dugu kosu”, ispripovijedao je omiljeni holivudski glumac koji sa suprugom Amal ima trogodišnje blizance Ellu i Alexandra.

Otkrio je i nekoliko savjeta koji se odnose na konzumiranje alkoholnih pića. “Moja teta Rosemary davno mi je rekla da nikad ne miješam žitarice i grožđe. Znači, tekila i vino nikad ne idu zajedno. Isto tako ne treba piti votku sa šampanjcem. Mi iz Kentuckyja to vrlo rano naučimo“, poručio je glumac.

GEORGE I AMAL CLOONEY DONIRALI 100.000 DOLARA LIBANONSKIM HUMANITARNIM UDRUGAMA: ‘Duboko smo zabrinuti…’

Prošle je godine Clooney snimio film “The Midnight Sky” o globalnoj apokalipsi.

“Kad nam se dogodio covid-19, ovaj film koji govori o globalnoj apokalipsi postao je relevantan na sasvim nov način. Prvobitno je to bila priča o žaljenju za propuštenim i o traženju svojevrsnog iskupljenja, no s početkom pandemije film se može protumačiti drugačije – govori o našoj nesposobnosti da budemo kod kuće i zagrlimo ljude koje volimo”, rekao je o filmu koji je režirao i u kojemu ima glavnu ulogu.

Povratak na Net.hr