GROZNA ISTINA

WEINSTEINOVA SUPRUGA JE ZNALA DA ZLOSTAVLJA KOLEGICE? ‘Njihov brak je bio poslovni sporazum bez seksa’

Chapman i Weinstein imaju zajedno dvoje djece, sedmogodišnju kćer i četverogodišnjeg sina, no njihovi prijatelji tvrde da je riječ o lažnom braku.

Desetogodišnji brak između filmskog scenarista Harveyja Weinsteina, kojeg su deseci žena optužili za seksualno napastovanje, i njegove bivše supruge Georgine Chapman navodno je bio “poslovni sporazum bez seksa”, kako ga je nazvao jedan prijatelj para, piše Daily Mail.

TV VODITELJICA ISPRIČALA KAKO TOČNO OPERIRA LJIGAVI H. WEINSTEIN: ‘Ova priča mogla bi srušiti Hollywood’

Izvori bliski paru za The Sun su rekli da je brak bivših supružnika služio samo za promociju Marches, Chapmanina modnog brenda. Chapman je sudjelovala u pokretanju Marchese 2004. godine, iste godine kada je upoznala Weinsteina.

Weinstein je navodno tjerao glavne glumice iz svojih filmova da nose haljine brenda njegove supruge u zamjenu za to da ona ‘zažmiri’ na njegove preljube i seksualno uznemiravanje mladih kolegica.

“Georgina je draga osoba. No, pomisao da nije znala što se događa je jednostavno nemoguća za povjerovati. Pristala je na nešto jako ružno, ali to je oboma odgovaralo “, rekao je izvor.

Izvori bliski paru tvrde da oni nisu spavali zajedno, usprkos tome što zajedno imaju dvoje djece: sedmogoišnju kćer Indiju Pearl i četverogodišnjeg sinčića Dashiella Maxa Roberta.

Marchesa propada

Zaposlenici Marchese navodno daju otkaze otkako je Weinstein u središtu skandala i nitko zapravo ne želi ni na koji način biti povezan s tim brendom, čak iako je Chapman napustila supruga.

“Svi pokušavaju otići”, rekao je jedan poznati modni publicist za New York Post.

Sve više tvrtki otkazuje suradnju s brendom, a isto je i sa zvijezdama koje više ne žele nositi Marchesine haljine.

 

Cate Blanchett, Jennifer Lopez, Halle Berry, Emma Watson, Renee Zellweger, Blake Lively i Kate Hudson samo su neke od mega-zvijezda koje su šetale crvenim tepisima u Marchesinim hajinama, no to je sada prošlost.

Više od 30 žena je optužilo Weinsteina za nedolično ponašanje ili silovanje i nitko ne želi nositi haljine njegove supruge koja se pravila da ne zna ništa o tome i šutke to odobravala.

Povratak na Net.hr