ODVAŽNA I SEKSI

‘VRIJEME JE DA SE OPET FOTKAM GOLOGUZA U SNIJEGU’: Hana Hadžiavdagić iznenadila fanove provokativnom slikom

Fanovi su Hani poručili da je bolja od pjevačica Jelene Karleuše te da pazi na zdravlje

Bosanskohercegovačka influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković pratitelje na Instagramu iznenadila je vrlo provokativnom fotografijom. Ona je, naime, pozirala u snijegu odjevena u rozi donji dio kupaćeg kostima, topić iste boje koji je otkrio njen underboob, a na nogama je imala čizme.

HANA HADŽIAVDAGIĆ SE JAVILA IZ BOLNICE U BANJA LUCI: ‘To nije tabu tema i nije nikakva sramota…’

Slika je snimljena u Gorskom Kotaru, a sličnu stvar Hana je napravila kada je prije godinu dana pozirala u crnom badiću na snijegu u jednom skijalištu.

“Nakon fotke od 8.1. 2020., vrijeme je da se opet fotkam gologuza u snijegu i pobijedim hladnoću. U šumi kažu vukova ima, a ja opet najljepša”, napisala je Hana u opisu fotografije. Fanovi su joj poručili da je bolja od pjevačica Jelene Karleuše koja se nedavno isto polugola fotografirala na snijegu te da pazi na zdravlje.

HANA HADŽIAVDAGIĆ OTKRILA DA JE BILA NA OPERACIJI: ‘Suprug i ja godinama pokušavamo dobiti bebu…’

“Ja kad ovako nešto vidim, odmah se sjetim kakvog je okusa uvin čaj”, “Instagram je pao”, “Karleuša je za ovu mala beba… Ova je prava riba.. A Karleuša plastika”, “Ja da imam ovako tijelo gola bi hodala… Hana goriš, ne mogu te se nagledati”, “Predivna, al’ ženo odoše bubrezi. Kad te ovako gledam smrzavam se”, komentirali su.

Povratak na Net.hr