PREKINULA ŠUTNJU

VLATKA POKOS KONAČNO PROGOVORILA ZAŠTO JE ODSELILA U KANADU: ‘Moja odluka nema nikakve veze s Ivicom…’

Vlatka Pokos već godinu dana živi u Kanadi, a konačno se odlučila oglasiti i demantirati medijske spekulacije o razlogu odlaska.

Vlatka pokos je za tportal ispričala svoju stranu priče pa tako kaže da njezin odlazak u Kanadu nema nikakve veze s Ivicom Biljanom, što su neki spekulirali.

Vlatka kaže da je s Biljanom imala ‘popuno nevažnu, kratku i nažalost vrlo javnu vezu’ te da je on nastavio koristiti njihovu vezu zbog vlastite promocije u hrvatskim medijima.

Nekadašnja voditeljica i pjevačica kaže da nije u nikakvom kontaktu s Biljanom te ne zna niti gdje živi, a da do sada nije davala medijske izjave iz obzira prema njegovom zdravstvenom stanju.

VLATKA POKOS O SEKSUALNOM UZNEMIRAVANJU: ‘Na Balkanu primitivci misle da je dobacivanje kompliment’

Tvrdi da s njim nije komunicirala već dvije godine, a smatra ponižavajućim što se žene još uvijek valorizira isključivo preko njihovih veza i brakova, bez obzira na osobna postignuća.

Iako ima mnogo razloga zbog kojih je napustila Hrvatsku, kao jedan od glavnih spominje neprestano kopanje medija po njezinom privatnom životu i promoviranju raznih iskompleksiranih i nerealiziranih muškaraca koji su se dovodili u vezu s njom.

Vlatka je nastavila realizirati svoju karijeru u Kanadi tako što je upisala koledž Sheridan na kojem studira oglašavanje i marketinšku komunikaciju.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr