Vlatka Pokos iz godine u godinu nosi iste haljine

Za razliku od nekih naših poznatih dama koje bi radije ostale kod kuće nego bile dvaput viđene u istoj haljini, Vlatka Pokos s tim nema problema. Donosimo one nama najomiljenije.

O njezinoj crnoj asimetrično krojenoj haljini s velikom mašnom na ramenu piše se naveliko. U njoj je zablistala 21. prosinca 2011. u Domu sportova na koncertu zvijezda Hit recordsa, na kojem je i sama zapjevala.

Istu haljinu nosila je i nekoliko dana kasnije na dočeku Nove godine u zagrebačkom Green Golden Clubu.

Ružičastu satensku haljinu odjenula je 10. srpnja 2011. na večeri znanosti, inovativnosti, umjetnosti i druženja u zagrebačkom hotelu Regent Esplanade. Tada je u sklopu večere održan okrugli stol na temu Tesla u umjetnosti.

Istu haljinu nosila je i 18. rujna 2011. godine kao voditeljica humanitarnog koncerta Svi za jednog, jedan za sve u Koprivnici.

Vlatka obožava male crne haljine i ima nekoliko omiljenih. Onu ravno rezanog dekoltea imala je 15. ožujka 2011. godine na promociji svoje knjige Život u raju u Koprivnici. Istu je nosila i 10. prosinca 2010. u hotelu Westin na predstavljanju programa za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza pod sloganom Nogomet za sve, kao i 23. siječnja 2010. na otvorenju zagrebačkog noćnog kluba Miss Fashion.

U njezinoj kolekciji nalazi se još jedna mala crna haljina, a ona nam se više sviđa jer otkriva Vlatkin dekolte u punom sjaju. Tako nas je dekolteom počastila 26. listopada 2009. na otvorenju jednog zagrebačkog restorana.

Drugi put ju je nosila u Šibeniku 23. studenoga 2010. godine na prvom rođendanu poznatog sastajališta mladih, kojemu je bila kuma.

Pokosica voli i nježnu bež boju. U romantičnoj i ženstvenoj haljini s mašnicom na dekolteu 16. lipnja 2010. godine promovirala je svoju knjigu u Trogiru, a imala ju je i 19. lipnja, kad je zapjevala na festivalu CMC u Vodicama.

I još jedna divna bež haljina koju je nosila dvaput, koliko je nama poznato.

Povratak na Net.hr