banner

NUDI JOJ POMOĆ

VJERSKI FANATIK NAPAO ELLU DVORNIK: ‘Hitno je, radi se o Bogu! Pročitao sam o danu kada si umrla, umirala si danima…’

Blogerica i kći Dina Dvornika je na Facebooku podijelila mail koji je dobila od mladića koji je želi preobratiti.

Ella Dvornik je u grupi na Facebooku ‘Ateisti i agnostici Hrvatske’ objavila e-mail koji je dobila od tajnog obožavatelja koji je želi ‘izvesti na pravi put’.

“Pronađi Boga, ali ne zato što ih je više, već zato što je jedan. Pročitao sam o danu kada si umrla, umirala si ti danima kao i ja, ja sam uz sve doživio tj. još traje moje obraćenje… Čula si za onu ‘tražite i naći ćete’, e pa našla si ga, samo to još ne znaš jer si ga tražila na krivim mjestima”, piše u poruci nazvanoj “Elaaa hitno je radi se o Bogu!” koju joj je, kako kaže, “suznih očiju” poslao mladić iz Ploča.

“Nisam nikakav Jehovin svjedok i slično tomu, samo osoba koja ima svjedočanstvo iza sebe i jednog fra Ivu… Molim te, zovi čim budeš mogla, ako se ne javim na prvu zovi opet”, poručio joj je.

Ella je u svojoj objavi napisala da je sakrila broj osobe koja joj želi pomoći u obraćenju kako bi ga zaštitila od napada.

U komentarima su se članovi grupe sprdali s mailom, a jedna je korisnica Facebooka istaknula kako joj smeta takav oblik komunikacije.

“Zašto se ljudi osjećaju pozvani uhoditi bilo koga? Otkud im to pravo javljanja u inboxe, mailove, ostale oblike komunikacija s nekakvim pozivima? Kaj bi mi sad trebali ljudima slati poruke i nametati naš stav? Odmah dobiJEm živčani”, poručila je članica grupe.

Povratak na Net.hr