UŽIVO NA INTERNETU

VJENČANJE STOLJEĆA: Svi se ovih dana zabavljaju s mladencima Dušanom i Alisom, koji stvarno postoje

Ovih dana svi pričaju i zabavljaju se s trenutačno najpoznatijim mladencima u regiji  – Dušanom Ilićem i Alisom Filipovski.

Što je zanimljivo nije riječ o nekim poznatim zvijezdama već o nepoznatom paru koji je čini se odlučio na račun svoje svadbe koja će se održati 3. rujna postati slavan.

Par iz Niša, naime, organizira svadbu stoljeća za 600 gostiju koja će se moći uživo pratiti putem društvenim mreža i njihove web stranice. To glamurozno vjenčanje održat će se u dvije sale i vrtu te ispred tri pozornice na kojima će se izmijeniti čak devet bendova i više od 30 glazbenika.


Nema ranijeg odlaska

Par je  čak pokrenuo i svoju web stranicu na kojoj se posjetitelji mogu upoznati s Dušanom i Alisom. Svadba će trajati do četiri sata ujutro a s nje neće biti lako ranije pobjeći, jer kako su mladenci napisali zbog što boljeg provoda, vrata će biti zaključana do 4 ujutru. Znači bijega nema.

Svečano otvaranje darova

Mladenci su najavili i izbor za najljepšu tortu, odnosno natjecanje za Prvu domaćicu svadbe stoljeća, kao i svečano otvaranje darova, kako bi, kažu oni, gosti pokazali kako se nekada išlo na svadbeno slavlje.

 

Putem njihove web stranice 3. rujna od 18 sati bit će moguće pratiti cijeli prijenos vjenčanja. Sprski mediji ne prestaju pisati o ovom paru koji je postao njihov prdmet sprdnje. Tako oni prenose informacije o Dušanu “menadžeru sa mnogo ženskih kontakata u telefonu”, ali i muškarcu koji je “teško “plivao” sa kompromisima, pogotovo onim vezanim za ljepši pol”. Sve dok nije sreo nju u vip separeu gradskog diska.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr