ZGODNA MAKARANKA

VISOKI PROREZ I DUBOKI DEKOLTE: Žanamari za 39. rođendan pozirala u haljini koja plijeni poglede

Žanamari je zablistala u dekoltiranoj žarkocrvenoj haljini

Žanamari Perčić proslavila je 39. rođendan i svoje pratitelje na Instagramu počastila trima zavodljivim fotografijama. Atraktivna pjevačica pozirala je u žarkocrvenoj haljini s visokim prorezom u kojoj je istaknula i prilično duboki dekolte.

“Zaista se trudim i pazim čitavo ljeto i nekako sam oklijevala planirati bilo što povodom rođendana, ali onda kad sam shvatila da pada na utorak, a rođena sam upravo u utorak… odlučila sam da je to znak! Znak da trebam okrenuti hrabriju stranicu. Iako spontan, izlazak na večeru je bio mali i oprezan korak”, započela je pjevačica te otkrila da je za rođendan izašla na večeru sa suprugom.

“Ova neočekivana predivna večer napunila mi je baterije i dala snage da ostanem pozitivna i da nastavim vjerovati da će sve biti dobro. Mora biti. Držite se dragi ljudi… 2020. lomi koplja na nama… Ali nema predaje! Trenutno živim za male stvari, lijepe trenutke i zahvalna sam svemiru za svaki novi dan koji mi pokloni da ga mogu živjeti uz svoju voljenu obitelj. Samo nek’ se takvih dana skupi barem za sto godina. To je jedino što si želim, ali i svima vama!”, poručila je.

Pratitelji su joj u komentarima čestitali i pohvalili njezin izgled. “Ženo, tko bi ti dao 39 uopće? Izgledaš top”, “Prekrasna haljina i žena”, “Ljepotice”, samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod objave.

ŽANAMARI USKOČILA U OSKUDNI BIKINI, PA SVE IZLUDILA SVOJIM SAVRŠENIM TIJELOM: ‘Bez teksta smo’

ŽANAMARI SE UTEGLA U KRATKE TAJICE I TOPIĆ: Komplimenti pljušte sa svih strana, a oglasio se i njezin suprug

Povratak na Net.hr