I ONA JE SAMO ČOVJEK

‘VIŠE SE NE ŽELIM SKRIVATI’: Kylie Jenner otkrila zbog čega je nesigurna u sebe

Kylie Jenner javno je priznala koliko je nesigurna u sebe i s čime se bori otkad zna za sebe…

Popularna Kylie Jenner, mlađa sestra Kim Kardashian, javno je progovorila o svojim nesigurnostima te je otkrila da su joj fileri koje je ugradila u usne pomogli da stekne bolje mišljenje o svom izgledu.

Mlada Kylie skinula se za naslovnicu Complex magazina, a u intervjuu je progovorila i o svojoj vezi s reperom Tygom, za kojeg tvrdi da joj je puno pomogao da zavoli samu sebe.

Just in case you missed it, I'm on the @complex #complexcon cover.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

ZABORAVILA HLAČE: Kylie pokazala ubojite obline u minijaturnim gaćicama

“Ne možete usrećiti baš svakoga. Samo želim živjeti vlastiti život. Više ništa ne moram skrivati”, rekla je 19-godišnjakinja.

@complex

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

“Kad smo tek počeli hodati, svi su mu govorili da ne bude sa mnom u vezi. Pa i ja čak dan danas dobivam komentare – nemoj biti s njim. No mi ionako nismo zajedno zbog drugih, već zato što se volimo. Nikada se ne ljutimo jedno na drugo, uvijek sve lako riješimo”, otkriva Kylie.

@complex

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

A objasnila je i zašto je počela koristiti filere.

“Nesigurna sam zbog svojih usana otkad znam za sebe. Kad sam bila mlađa, poljubila sam se s jednim dečkom koji mi je rekao: “Tvoja usta su stvarno mala, ali dobro se ljubiš. Nisam mislio da ćeš se tako dobro ljubiti.” To je bilo baš ružno od njega. Od tada, stalno sam imala osjećaj da dečki zure u moje usne. Imala sam osjećaj da se nitko ne želi ljubiti sa mnom”, ispričala je Kylie.

A onda je otkrila filere i objasnila zašto je njihovu primjenu tajila svo ovo vrijeme.

“Nisam željela da me se smatra lošim utjecajem za mlade. Nisam željela da ljudi misle kako moraš korigirati usne da bi se dobro osjećao”, objašnjava.

Kylie je također naglasila da su usne jedino što je korigirala na svome tijelu te na taj način stala na kraj šuškanjima da se podvrgnula brojnim plastičnim korekcijama.

Povratak na Net.hr