PLES SA ZVIJEZDAMA

VIKTORIJA RAĐA PROGOVORILA O NAPORNIM TRENINZIMA: ‘Izgubila sam sedam kilograma, a dobila rane i žuljeve’

Viktorija je priznala da je na treninzima za plesni show zadobila brojne ozljede te smršavila sedam kilograma

Ovu nedjelju očekuje nas finale showa “Ples sa zvijezdama”, a Ivan Šarić, Viktorija Rađa i Slavko Sobin za 24sata otkrili su kako se osjećaju sad kad se natjecanje bliži kraju. “Imam karte za finale Lige prvaka, no ipak ću plesati u svom finalu”, rekao je Šarić. Finalisti kažu da su opušteni jer su prošle emisije bile uzbudljive s obzirom na to da nisu znali hoće li proći dalje. Sada, tvrde, nemaju taj problem. Priznali su da su tužni jer je kraj blizu, a Viktorija je otkrila da je u ponedjeljak zaplakala na probi kostima kad je shvatila da je to posljednji kostim koji će obući u showu.

FANOVI SE POBUNILI RADI ISPADANJA MARKA GRUBNIĆA IZ ‘PLESA SA ZVIJEZDAMA’: ‘Nepravedno, sramota za žiri’

Nije bilo lako

Tvrdi da je tijekom natjecanja smršavila sedam kilograma te dobila rane i žuljeve. Ipak, rado bi sve ponovila. Slavko kaže da nema ozljeda jer je, kaže, u dobroj formi. “Ali zato su noge moje plesne partnerice pune modrica, tako da joj se ispričavam, njezine ozljede su moje ozljede”, rekao je. Dotaknuo se i žirija te zaključio da su ocjenjivači često mijenjali kriterije. “Bilo je dana kad su nas mazili i pazili, a bilo je dana i kad nisu. Nama je ipak najbitnije da publika uživa s nama, jer ovo je televizijski show koji radimo za publiku, a ne za žiri”, objasnio je.

Viktorija je, kako tvrdi, bila previše uzbuđena nakon plesa da nije ni čula što joj žiri ima za reći. “Kimala sam glavom i zahvaljivala im pa bi naknadno gledala što su rekli”, priznala je. Dodala je da žiri nije bio preblag, no da poštuje svakog od njih.

MIA KOVAČIĆ NA TAPETI ZBOG HALJINE IZ ‘PLESA SA ZVIJEZDAMA’: ‘Savršen primjer photoshopa, ovo nema veze s onim na TV-u’

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr