'PROBLEMATIČNA DJEVOJKA'

IMALA JE 18 GODINA! Procurila snimka na kojoj Trump komentira seks s tinejdžerskom zvijezdom

Nakon što je u javnost izašla snimka na kojoj Trump vulgarno govori o televizijskoj voditeljici Nancy O’Dell, procurila je još jedna snimka sličnog sadržaja, u kojoj je riječ o tada 18-godišnjoj glumici.

CNN je u petak objavio snimku intervjua Donalda Trumpa iz 2004. godine u kojem je komentirao seks s Lindsay Lohan. Ona je tada imala samo 18 godina.

PREKRASNA VODITELJICA: Ovo je žena za koju Trump kaže da je ‘navalio na nju kao na kuju’

Na snimci Trump razgovara s radijskim voditeljem Howardom Sternom.

“Kladim se da bi mijenjao Melaniju za Lindsay Lohan”, rekao je Stern američkom predsjedničkom kandidatu, na što ga je on upitao “kakva mu je”.

“Seksi mi je”, rekao je Stern.

“Ima tu nešto”, rekao je Trump te nastavio: “Ali moraš voljeti pjegice. Vidio sam njene grudi izbliza i ima mnogo pjegica”, rekao je te upitao voditelja voli li pjegice.

“Problematične su najbolje”

Nastavili su komentirati glumičin izgled i odnos s ocem.

“Možeš li zamisliti seks s ovom problematičnom tinejdžericom?”, upitao je Stern Trumpa.

“Da, vjerojatno si u pravu. Vjerojatno je jako problematična i zbog toga odlična u krevetu”, zaključio je Trump te se zapitao: “Kako to da su uvijek jako, jako problematične žene odlične u krevetu?”

FILM JE SNIMLJEN 2000. GODINE: Donald Trump glumio je u porniću i možete ga pogledati!

Lohan nije komentirala Trumpove izjave. Njen glasnogovornik je rekao da će se glumica “radije fokusirati na pozitivne stvari u životu”.

Svakoga je dana sve više optužbi na Trumpov odnos prema ženama. Nakon što je u javnost izašla snimka na kojoj je vulgarno komentirao voditeljicu Nancy O’Dell, nekoliko ga je žena optužilo za neprimjereno dodirivanje.

Povratak na Net.hr