VIDEO: Htio autogram, dobio žestoke batine

Tjelohranitelji svjetski poznatih zvijezda tu su da svog klijenta zaštite od nasrtaja poludjelih obožavatelja i rijetko se kada nađu u prvom planu, no kada situacija ‘zagusti’ računa se na njihove reflekse.

Da ima odlične reflekse pokazao je i tjelohranitelj svjetske pop atrakcije Lady Gage. Pjevačica u sklopu svoje turneje posjetila glavni grad Rumunjske, Bukurešt, u kojem je među desecima tisuća obožavatelja održala spektakularan koncert.

Dan nakon samog nastupa pri izlasku iz hotela Lady Gagu već su tradicionalno dočekali obožavatelji koji su ‘dežurali’ ispred hotela u nadi da će od pjevačice dobiti autogram, no jedan od obožavatelja bio je pretjerano entuzijastičan.

Dok su drugi obožavatelji strpljivo čekali pred hotelom, nepoznati se čovjek s olovkom i papirom zatrčao prema pjevačici, no do nje nije došao. U naumu da je pozdravi i dobije autogram zaustavili su ga revni tjelohranitelji koji su ga promptno zgrabili i ‘zakucali’ na tlo, gdje su ga pridržavali sve dok Gaga nije sigurno izišla iz hotela.

Je li ovakva reakcija na obožavatelja koji je (doduše na prepad) samo htio autogram primjerena ili pretjerana, prosudite sami.

Povratak na Net.hr