VIDEO: Sevka damski čini pravu stvar

U velikom intervjuu za RTV Srbije, naša najveća zvijezda Severina dotakla se i privatnog života, koji je, kao i uvijek, dosta vješto zaobišla. Ipak, svojom je izjavama mnogima bacila bubu uho i natjerala ih da se zamisle.

Tako je na pitanje ‘osjeća li još uvijek veliki pritisak medija na privatni život ili je već jednostavno oguglala po tom pitanju’ odgovorila:

‘Pa da! Baš sam sad, na putu prema ovdje, slušala Gibonnijevu pjesmu Činim pravu stvar. Mislim, ne spominješ… Uvijek se u životu nađete u situaciji kad vam priredi reality u kojem vi apsolutno ne želite sudjelovati. Jednostavno mislim da je moj posao i ono čime se bavim, moj bitak je svakako izlazak na scenu. Ja sam vrlo štura u objašnjavanju nekih privatnih stvari, ma da mislim da je moj život jako zanimljiv, ali ja ne mislim da se to nekog tiče i ne mislim da je to nešto jako važno. Nemam potrebu za dijeljenjem informacija osim ako one nisu lijepe i ne pripadaju svjetonazoru koji je moj. Dakle, život sa ljepše strane svijeta, pogled na sunce… Jer ja uvijek hodam sunčanom stranom ulice’, ispričala je Severina te dodala da je jako sretna što svojim poslom samo uveseljava ljude.

U intervjuu je spomenula i sina Aleksandra koji također obožava glazbu, a kako se zasad ponaša, Seve misli da bi mogao završiti među rokerima.

http://swf.tubechop.com/tubechop.swf?vurl=FTUZUeI6K8s&start=1554&end=1800&cid=1554360

Povratak na Net.hr