VIDEO: Mediji se raspisali o nespretnom susretu bivših zaručnika

Atraktivna Sofia Vergara (42) imala je nespretan susret s bivšim zaručnikom Nickom Loebom (39) na crvenom tepihu. Kamere su zabilježile taj trenutak, a strani se mediji raspisali o njemu.

Dok je zvijezda serije Moderna obitelj, prilikom dolaska na događanje ‘Angel Ball’, pred kamerama davala izjave za Extra TV o filmu Magic Mike XXL, iza leđa joj se stvorio bivši zaručnik Nick Loeb (39).

Nick se pojavio iza nje, nasmiješio se, pozdravio te rekao da ju je lijepo vidjeti.

Sofia Vergara (42), koja se razišla s Nickom u svibnju ove godine, odlučila ga je ignorirati i brzo je opet okrenula glavu prema kameri te nastavila intervju.

Trenutak njihovog susreta je sam po sebi bio čudan, pogotovo zato jer je u tom trenutku glumica govorila o filmu u kojem glumi njen novi dečko Joe Manganiello (37) s kojim je započela vezu nakon raskida zaruka s Nickom.

Bilo da je Nick planirao susret ili je slučajno naletio na svoju bivšu dok je pred kamerama davala intervju, Sofia ga je potpuno ignorirala.

Zanimljivo je i da su oboje nakon raskida zaruka izjavili da su ostali prijatelji nakon što su dvije godine bili zaručeni.

//www.youtube.com/embed/1kCODluCfkQ

Povratak na Net.hr