VIDEO: Ne spušta pogled s grudi svojih prijateljica

Nakon svih obaveza koje je morao napraviti po protokolu, Princ harry je napokon otišao na zasluženi odmor, pa tako posljednjih dana partija po Las Vegasu.

Dio atmosfere s godišnjeg odmora princa Harryja, na koji je zasluženo otišao nakon što je ispunio sve svoje obveze u vojsci, snimila je ekipa televizijske postaje Extra koja je mlađahnog britanskog aristokrata, između ostalog, uhvatila i kako besramno gleda u grudi svojih prijateljica.

Simpatičnog 27-godišnjeg pripadnika kraljevske obitelji nemamo često prilike vidjeti u ovako opuštenom izdanju. Da je zbilja ‘pustio mozak na pašu’ dokazuju i njegove odjevne kombinacije, pa se tako ‘ne izvlači’ iz šarenih bermuda, dok svoju blijedu kožu skriva ispod panama šešira i crnih sunčanih naočala.

Prema pisanju stranih medija, Harry je za svog boravka u Las Vegasu odsjeo u privatnom apartmanu u luksuznom hotelu u kojem je odsjela i američka zvijezda Jennifer Lopez koja je slavila svoju svjetsku turneju. Zabavljao se uz alkoholne koktele, a cijelo vrijeme je bio okružen ljepoticama u bikiniju s čijih poprsja nije mogao skinuti pogleda.

http://www.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_3vyrsv3m/uiconf_id/8029722

Povratak na Net.hr