VIDEO: 'Moj očuh me zlostavljao kad mi je bilo samo 13 godina'

U zagrebačkoj župi Kraljice Svete krunice bivša starleta Simona Šajn iznijela je potresno svjedočanstvo o svom životu i detalje za koje je malo tko znao.

Bivša Miss Hawaiian Tropic Slovenije, model, starleta i pjevačica amaterka, 29-godišnja Simona Šajn, prije nešto manje od dvije godine povukla se iz javnog života i utjehu našla u vjeri.

Svoj novi poziv Simona je osjetila na duhovnoj obnovi kod fra Zvjezdana Linića gdje je priznala kako se već sa 16 godina počela baviti prostitucijom i prodavati svoje tijelo, a o svom ‘bivšem’ životu sada je govorila pred prepunom dvoranom u crkvi Kraljice Svete krunice.

Među mnogobrojnim detaljima iz njezina grešnog života našao se i dosad neznani podatak o tome kako ju je s 13 godina zlostavljao očuh, a prisjetila se i razdoblja drogiranja i opijanja.

‘Kod mene su uvijek bili najbolji tulumi i svega lošeg bilo je u izobilju. Išla sam gatarama i padala u sve veći i dublji ponor’, kazala je bivša starleta koja se zbog svoje vjere uspjela odreći cigareta, maknula od bluda i lošeg života. Ističe kako ju je vjera u Isusa izliječila od bulimije od koje je bolovala od svoje 16. godine.

//www.youtube.com/embed/_TArhdAY48s

‘Kad sam bila bolesna, svaku večer sam kuhala kilogram tjestenine za večeru i poslije povraćala. Nakon što sam je prvi put pripremila u svetoj vodi i posolila svetom soli, nisam mogla povraćati, a hrana kao da je imala drugi okus’, prisjetila se Simona.

Povratak na Net.hr