VIDEO: Hayden Panettiere povećala grudi za dva broja

Mlađahna zvijezda serije Heroji, 19-godišnja Hayden Panettiere, povećala je grudi za dva broja. Zbog toga je, kako kažu njezini bliski prijatelji, jako sretna.

Čini se da se zvijezda serije Heroji Hayden Panettiere odlučila za radikalne promjene. Nakon što je ljetos od već poznate plavuše postala riđokosa, 19-godišnja Hayden odlučila je povećati grudi.

O njezinom izletu u vode plastične kirurgije naveliko su se raspisali strani mediji. Prvi je priču plasirao magazin National Enquirer, koji je naveo kako je mlađahna glumica svoje grudi povećala za dva broja.

“Hayden je povećala grudi za dva broja. Presretna je jer je to željela godinama”, izjavio je prijatelj blizak glumici, čiju je izjavu potvrdio i američki kirurg Anthony Youn.

“Prema fotografijama se vidi da je povećala grudi. I čini mi se da je kosu obojila u crveno kako bi skrenula pozornost s grudi”, kaže doktor Youn.

I dok su neki uvjereni da je Hayden ‘otišla pod nož’, drugi tvrde da su joj grudi narasle, što je moguće u njezinim godinama, dok treći smatraju da je mlada glumica svoj izgled drastično promijenila zbog utjecaja starijeg dečka, 33-godišnjeg Wladimira Klitschka.

Velika promjena vidi se u videu sa snimanja editorijala za magazin Elle Galan. Pogledajte!

Povratak na Net.hr