VIDEO: / Baš je prava bruka kad ti grudi ispadnu na crvenom tepihu

shimmer fallback

Unatoč vojsci stilista i dizajnera koje rade na njihovom imidžu, zvijezdama se događaju ozbiljni promašaji kada je odabir garderobe u pitanju. Haljine koje se raspadaju, grudi koje bježe...

12.1.2014.
9:28
Play logo

Možda najpopularniji odjevni promašaj dogodio se prije skoro 10 godina kada je Janet Jackson tijekom nastupa na Super Bowlu svijetu pokazala svoju dojku. Je li ovaj incident bio slučajan ili namjeran, nikad nije razriješeno, ali Janet nije baš profitirala zbog njega.

Potpuna suprotnost je slučaj Pamele Anderson koja je uspjela svoje grudi ugurati u minijaturnu haljinicu, ali je po mišljenju producenata show Ellen DeGeneres njen dekolte jednostavno bio preatraktivan. Problem Pamelinog dekolte riješila je domišljata Ellen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.kaltura.com/p/594251/sp/59425100/embedIframeJs/uiconf_id/6995152/partner_id/594251http://cdnapi.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/0_a7n5ipol/uiconf_id/6995152

Žene sa znatno manjim grudima od Pamele imaju očito više problema s obuzdavanjem poprsja. Tako je Nicki Minaj na svom nastupu u sklopu GMA-a 2011. godine, svima pokazala svoju lijevu bradavicu.

//www.youtube.com/embed/B1yoJEClApE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taylor Swift spada u one zvijezde koje jako paze što stavljaju na sebe, no Taylor je tijekom jednog koncerta prije dvije i pol godine zanemarila vremenske prikle, pa joj se lepršava haljina omotala oko glave i otkrila sve što je trebala pokriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/9H7men4ST7g

Za razliku od Taylor, Tara Reid ne vodi baš računa o svojoj pojavi u javnosti, ali ovakva bruka na crvenom tepihu čak je i za nju previše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/51w7SIslJ8Y

Mariah Carey drži do svog imidža seksi dive i voli se uvlačiti u super uske haljine, pa se tu i tamo desi da tkanina ne izdrži pritisak. Upravo to joj se dogodilo za vrijeme gostovanja na showu Good Morning America.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

//www.youtube.com/embed/y3pcOTCVWoA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su prošle tri godine otkad je Venus Williams nastupila na Roland Garrosu u čipkastoj, super kratkoj haljini, nalik na negliže, ispod koje je imala gaćice boje kože, neke škakljive prizore s tog meča mnogi još uvijek pamte.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo