Hot

PRAVE ZVIJEZDE

VELIKA IMENA GLUMAČKE SCENE: Brad Pitt, Halle Berry, Harrison Ford i Reese Witherspoon su voditelji Oscara 2021.

Brad Pitt, Halle Berry, Harrison Ford i Reese Witherspoon samo su neke slavne osobe koje će ove godine sudjelovati kao voditelji u 93. svečanosti dodjele prestižnih nagrada Oscar, koja će se emitirati u nedjelju 25. travnja, objavila je američka Akademija filmske umjetnosti i znanosti, a prenosi časopis People

Uz njih su na popisu prezentera još neka velika imena glumačke i modne scene – Angela Bassett, Bong Joon Ho, Don Cheadle, Bryan Cranston, Regina King, Marlee Matlin, Rita Moreno i Zendaya.

DOSAD NEVIĐENO IZDANJE: Svečana dodjela Oscara ove godine snimat će se uživo s raznih lokacija

Pittu, prošlogodišnjem dobitniku Oscara u kategoriji za najboljeg glumca u sporednoj ulozi pridružit će se i ostali dobitnici prestižnih nagrada iz 2020. Renée Zellweger, Joaquin Phoenix i Laura Dern.

Prezenteri će fizički prisustvovati ceremoniji

Organizatori svečanosti su ranije ovog mjeseca istaknuli kako žele da ovogodišnja dodjela izgleda više poput filma, a manje poput tv emisije.

Producenti su nominiranima ove godine poslali pisma u kojima od njih traže da fizički prisustvuju ceremoniji.

JESTE LI VIDJELI ŠTO JE SLAVNA GLUMICA STAVILA NA SEBE? Pogledajte malo bolje, ovi sitni detalji su podigli puno prašine

To znači da, za razliku od ostalih svečanosti dodjele nagrada, poput BAFTA-e i Zlatnih globusa, 25. travnja nećemo gledati komunikaciju glumaca i voditelja putem Zooma.

Za one koji iz bilo kojeg razloga neće moći prisustvovati svečanosti dodjele nagrada, Akademija će je preuzeti umjesto nagrađenog umjetnika.

Povratak na Net.hr