PRLJAVI VARALICA

VARAO TRUDNU CURU S 51 GODINA MLAĐOM: Mick Jagger imao ljubavnicu dok mu je djevojka nosila osmo dijete

Iako je veza Micka Jaggera (74) i Noor Alfallah (23) tek nedavno procurila u javnost, britanski mediji pišu da par već dvije godine skriva svoju vezu.

Par se navodno upoznao 2015. na zabavi na kojoj je Mick bio sa svojom tadašnjom djevojkom, balerinom Melanie Hamrick (30).  Melanie je pak ‘nasljednica’ L’Wren Scott, bivše Jaggerove djevojka koja si je oduzela život 2014. Iako su izvori tvrdili da je jedan od razloga suicida bio prekid sa slavnim pjevačem, njegov glasnogovornik tvrdi da je par još uvijek bio u vezi, piše Daily Mail.

Mick je brzo prebolio tragično preminulu djevojku pa je već 2015. bio u vezi s njujorškom balerinom, a kada je upoznao Noor isprva su bili samo u prijateljskim odnosima. No, njihova se ljubav jako brzo rasplamsala pa su već sredinom 2016. uočeni kako se iskradaju i provode vrijeme u hotelu u Los Angelesu.

Mick je navodno skrivao vezu jer nije htio sramotiti svoju tadašnju djevojku koja je bila poznata balerina te postala majka njegovog osmog djeteta.

Ljubavnička veza Micka i Noor trajala je čak i dok je Melanie bila trudna s njegovim djetetom, sinom Deverauxom. Melanie još uvijek inzistira da su ina i Jagger u vezi, no sve je više dokaza da pjevač Rolling Stonesa vjeruju u ljubav bez granica, pogotovo onih dobnih.

Povratak na Net.hr