Vanna: Mislim da bi se moj muž obrukao

‘Ovo je idealan dan za predstaviti optimističnu i sunčanu pjesmu’, rekla je Vanna na predstavljanju novog singla Visine u eteru Narodnog radija.

Popularna pjevačica gostovala je u Glazbenom showu Dalibora Petka, a kad joj je voditelj rekao da prokomentiraju Porinovske nominacije, odgovorila je ‘ajmo ne’.

Naime, Vanna nije skrivala razočaranje što su glasači zaobišli njen album Sjaj, koji unatoč uspješnih pet singlova, nije dobio niti jednu nominaciju.

‘Ima realnih i nerealnih nominacija, ali ima nas puno koji smo glasali pa je tako ispalo. Žao mi je što se album Sjaj nije probio do glasača. Smijem se, jer ne vidim neku naročitu logiku među nekim odabranim, pa tako i među onima koji nisu. Nisam ja sama sebi jedina, ima nas još kako bi rekao Let 3′, komentirala je Vanna.

Od objave njenog albuma prošla je godina dana, no po nominacijama ispalo je da su bolje prošla ona izdanja koja su objavljena u zadnji tren. ‘Zbog te nepricijeplnosti u stavu ne mogu zaključiti nešto naročito, jer ne vidim neku naročitu logiku. I onda me to malo smeta jer sam veliki prijatelj Porina’.

‘Naravno ima stvari s kojima se slažem i pjesama mojih kolega koje su me nosile prošle godine, ali ima i nelogičnosti’, komentirala je pjevačica.

Jedinu nominaciju koju Vanna ima ove godine zaradila je za svoju suradnju s Tamarom Obrovac i Gabi Novak na jednom humanitarnom projektu, te je time izbacila sebe i Marija Huljeva iz kategorije najbolje vokalne suradnje.

Vanna je komentirala i nagradnu igru Rat muževa, koju na Narodnom radiju vodi Antonija Blaće.

‘Mislim da bi se moj muž u nekim pitanjima obrukao’, izjavila je dobro raspoložena pjevačica koja silno vjeruje u novi singl Visine. ‘Ja sam već high‘, šaljivo je komentirala.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr