MONSTRUOZNI POTEZ

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Bivši dečko misici spržio lice kiselinom, a sad je po prvi put javno otkrila stravične ožiljke

Bivša misica i voditeljica oporavlja se od brutalnog napada svog bivšeg dečka, koji joj je sasuo kiselinu u lice i uništio ga.

Bivša talijanska misica i voditeljica Gessica Notaro početkom godine doživjela je brutalan napad od strane svog bivšeg dečka koji joj je u u ljubomornom ispadu zalio lice kiselinom.

Gessica se sada po prvi put javno pojavila na jednoj talijanskoj televiziji i opisala detalje tog jezivog napada.

TALIJANSKA MISICA OTKRILA DETALJE STRAVIČNOG NAPADA BIVŠEG DEČKA: ‘Lice mi je gorjelo, gubila sam vid…’

Iako nije željela pokazati svoje povrede, Gessica je u jednom trenutku odlučila skinuti maramu koju je nosila u prvom dijelu emisije.

“Želim da vidite što mi je napravio, jer ovo nije izraz ljubavi”, rekla je nakon što je otkrila lice i dodala da je dva mjeseca ležala u izoliranoj bolničkoj sobi. Osim lica, kiselina joj je uništila i kuk i nogu.

“Nakon što mi je kiselina pojela kožu lica, pala sam na koljena i molila Boga da, ako mi je već uzeo ljepotu, neka mi ostavi vid”, otkrila je u svojoj potresnoj ispovijesti i dodala: “Teško mi je živjeti na ovaj način. Ne mogu izaći iz kuće, moram se skrivati od sunca, a bol lica trpim svakodnevno.”

Njezin bivši dečko Jorge Edson Tavares i dalje negira ovaj napad, a trenutno se nalazi u zatvoru i čeka suđenje.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr