OGLASIO SE

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA EKSPLOZIJE PRESTRAŠILA FANOVE SLAVNOG PJEVAČA: ‘Živ sam’

Uznemirujuća snimka proširila se internetom i zabrinula obožavatelje slavnog pjevača.

“Je li Cee Lo Green mrtav? Što se dogodilo?”, neka su od pitanja koje su obožavatelji slavnog pjevača počeli postavljati nakon što je uznemirujuća snimka izašla u javnost.

Naime, objavljena je snimka nadzorne kamere na kojoj čovjek koji je izgledom gotovo identičan pjevaču Cee Lo Greenu razgovara na mobitel, a on mu eksplodira u ruci. Čovjek je potom pao sa stolice i ostao nepomično ležati na podu.


Video se brzo proširio društvenim mrežama, a iako su se u početku mnogi nasmijali, tvrdeći da se radi o lažnjaku, brzo su se prisjetili kako je već bilo problema s mobitelom Samsung Galaxy S7, koji je već prije znao iznenada eksplodirati.

Srećom, Cee Lo Green je živ i zdrav, a oglasio se i na svom Facebook profilu.

“Hej svi, slušajte malo. Želim svima reći da sam živ i da sam dobro. Iskreno, zbilja sam tužan što su svi emocionalno uznemireni onime što su vidjeli danas. No, ono što ste zapravo vidjeli je klip manjeg videa kojeg smo snimali za novi projekt ‘Gnarly Davidson’. Postavlja i predstavlja novi identitet lika. Svejedno ću objaviti glazbu, ali najbitnije je da svi koji me vole i brinu o meni znaju da sam ok”, rekao je pjevač.

Povratak na Net.hr