Uzalud je pokušavala čuvati tajnu, u javnost procurilo da se udaje po drugi put!

Sestra slavne Beyonce, Solange Knowles (28), vjenčat će se 16. studenog za svog dugogodišnjeg dečka Alana Fergusona (51) u New Orleansu, u kojem živi posljednjih godinu dana.

Iako je Solange Knowles (28) pokušavala vjenčanje održati u tajnosti, kao što je bio slučaj i s njihovim zarukama, informacije su procurile u javnost.

Par se, navodno zaručio ovog ljeta, a ceremonija vjenčanja će biti upriličena 16. studenog u njenom domu New Orleans, kojeg dijeli s budućim suprugom Alanom Fergusonom i desetogodišnjim sinom Julezom.

Iako su brojni detalji o vjenčanju još uvijek nepoznati, navodno je Us Weekly uspio doći do nekih informacija pa tako navode da slavlje započinje već u petak, 14. studenog, nastavlja se u subotu, a u nedjelju, 16. studenog bit će održana službena ceremonija vjenčanja kojoj će prisustvovati prijatelji i obitelj para.

Ovo će biti drugi brak sestre slavne Beyonce. Solange se prvi put vjenčala u veljači 2004. godine s Danielom Smithom. Ona je imala samo 17 godina, a on 19. Par je dobio sina Juleza, a Solange je 2007. godine u jednom intervjuu potvrdila da se razvela od Daniela s kojim dijeli skrbništvo nad sinom.

Njen novi odabranik, redatelj spotova, Alan Ferguson, je godinama bio blizak s obitelji Knowles.

Režirao je spotove brojnih zvijezda uključujući Beyonce, Jay Z-ja, Katy Perry, Nelly Furtado

‘Moj ljubavni život je stabilan već neko vrijeme’, otkrila je Solange u intervjuu za Harper’s Bazaar u ožujku 2014. godine.

https://instagram.com/p/eBi21yQoo0/

Povratak na Net.hr