PRVO PJEVAČ, SADA MILIJUNAŠ

USPJELO JOJ JE ONO NA ČEMU JOJ MNOGE ZAVIDE: Bieberova bivša udala se za 36 godina starijeg milijunaša

Lijepoj Moldavki uspjelo je ono o čemu maštaju djevojke diljem svijeta – ‘smuvati’ Justina Biebera.

26-godišnja Moldavka, Xenia Deli, godinama se bavila manekenstvom, no svjetsku je slavu stekla pojavivši se u spotu za pjesmu What Do You Mean slavnog Justina Biebera, koji baš danas stiže u Arenu Zagreb.

U spotu je poznati pjevač izmjenjivao nježnosti s lijepom manekenkom, a pažnju javnosti privukla su i šuškanja da je upravo ona nova cura slavnog pjevača. Nakon što su te vijesti dospjele u javnost, Xenia je priznala da je dobivala prijetnje smrću.

DROGA, PROSTITUTKE I GOLA GUZICA: Bieberov put od slatkog dječaka do skandalozne zvijezde

No, u lipnju ove godine obožavateljice mladog pjevača mogle su odahnuti jer se Playboyjeva ljepotica udala za 36 godina starijeg milijunaša i egipatskog biznismena Ossamu Fathia Rabatha Al-Sharifa, s kojim je navodno bila u vezi godinu dana prije vjenčanja. To se baš i ne uklapa u priču s Bieberom…

Beautiful memories last forever 🙈❤️🙈❤️🙈❤️

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

Nakon vjenčanja Xenia i njezin suprug otputovali su u Švicarsku gdje žive njezini roditelji, a medeni su mjesec proveli u Parizu i Lisabonu.

Pet mjeseci kasnije, par je i dalje u sretnom braku, a njezini su profili na društvenim mrežama prepuni romantičnih fotografija. Ali tu su i internetski trolovi koji joj ostavljaju ružne komentare na račun njezina braka. Iako se Xenia trudi prikazati da je sve to jako zabavlja i da namjerno uzvraća na provokacije, neko je vrijeme sve takve profile blokirala i oštro se obračunavala s njima.

Je li u pitanju prava ljubav, vrijeme će pokazati, a do tada uživajte u njezinim fotografijama.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr