'Možda kad naraste'

USKRATILI MU NAJVEĆE TRŽIŠTE NA SVIJETU: Justin Bieber ne smije kročiti u Kinu

Justin Bieber postao je nepoželjan u Kini zbog svojeg lošeg ponašanja na pozornici i u privatnom životu.

Kina je donijela takvu odluku u sklopu napora da ‘pročisti’ zabavnu industriju, a 23-godišnji pjevač je očito previše nečist za njihove ukuse, piše Daily Mail.

Njegovi fanovi odmah su se pobunili i tražili službeno očitovanje oko zabrane, a kineskim vlastima nije trebalo dugo da kažu sve što misle u Bieberu. U priopćenju stoji: ‘Justin Bieber je talentirani pjevač, ali je i kontroverzni mladi stranac. Upuštao se u neprimjereno ponašanje, kako u svojem društvenom životu tako i za vrijeme prošlih nastupa u Kini, što je uzrokovalo nemir u javnosti.’

Ova vijest jako je ožalostila njegove fanove iz Kine koju je trebao posjetiti krajem godine u sklopu azijskog dijela svoje turneje pa će ga kineski obožavatelji morati pogledati u Japanu, Indoneziji, Filipinima, Singapuru ili Hong Kongu.

Bieber je zadnji put u Kini nastupao 2013. kada je snimljen kako ga tjelohranitelji nose Kineskim zidom, što se očito nije svidjelo domaćem stanovništvu.

Zabrana bi mogla biti podignuta ako se Bieberu popravi ponašanje i ‘kada naraste’, kako su to Kinezi sročili u priopćenju.

Povratak na Net.hr