‘Usamljen sam, ne spavam i pijem previše’

Glumac George Clooney otkrio je neke privatne probleme nakon što je njegov kolega Brad Pitt progovorio o tome kako se borio s depresijom.

U intervjuu za The Hollywood Reporter glumac George Clooney je izjavio: ‘Lažu svi oni koji kažu da se ponekad u životu nisu osjećali usamljeno. To se događa čak i kada ste okruženi ljudima. No, najviše sam bio usamljen u lošim vezama. Nema veće izolacije od toga. Da, bio sam u takvim situacijama.’

Pedesetogodišnji glumac, koji je nominiran za Oscara za ulogu u filmu Descendants, jednom je bio u braku, i to s glumicom Taliom Balsam. Brak je završio razvodom. Trenutačno je u vezi s lijepom hrvačicom Stacy Keibler.

‘Ponekad previše pijem. Uživam u tome, no bilo je trenutaka kada sam prelazio granicu i kada to više nije bilo zabavno. Pio sam kasno u noći bez ikakvog razloga’, dodao je.

Clooney je otkrio i da je u krevetu većinom do 22 sata, ali ne spava najbolje, budi se svake noći po pet puta.

Ispričao je i kako je nakon ozljede leđne moždine osjećao takve bolove da je pomišljao na samoubojstvo.

‘Tad sam se opasno navukao na lijekove. Uzimao sam vicodine, čak i morfij da mi ublaži tu nepodnošljivu bol. Od njega sam bio jako depresivan. I danas svaki dan trpim bol od te ozljede. Ne prođe dan, a da je ne osjetim’, kaže Clooney.

Eto, nakon što je njegov kolega Brad Pitt progovorio o svojoj borbi s depresijom, i Clooney se odlučio pojadati.

Povratak na Net.hr