Još jedna u nizu

UPOZNAJTE KRALJICU INSTAGRAMA: Tijelom i osmijehom Lilli je privukla 10.000 fanova

Lilli Hymowitz s Manhattana ima samo 16 godina, a već je uspjela zaluditi korisnike Instagrama na kojem ima 10 000 pratitelja.

Prvi mobitel dobila je kada je imala samo sedam godina, a za 16. rođendan pjevao joj je Jason Derulo. Njezin otac Gregg Hymowitz je financijski menadžer i omogućava Lilli da uživa u bogatstvu unutar kuće na Upper East Sideu.

“Imam mnogo pratitelja otkako sam postala prijateljica s osobama koje su ‘ime'”, kazala je Lilli misleći na fotografije koje postavila na Instagram, a na kojima se nalazi s manekenkom Hailey Baldwin i pjevačicom Madison Beer.

Ide u privatnu elitnu školu Riverdale u kojoj godina košta 45 000 dolara i mnogi je uspoređuju s likom iz serije “Gossip Girl”. Svoje životne aktivnosti redovno dokumentira na Instagramu pod nickom “Living Lightly”. Na fotografijama leži pokraj bazena, u toplesu u krevetu, nalazi se ispred najpoznatijih klubova i slično.

“Svoj život možete srediti na Instagramu. Mislim da ljudi misle da sam zabavnija nego što jesam”, kazala je.

Ipak, živi stilom života koji mnogi tinejdžeri ne mogu ni zamisliti. Ima lažnu osobnu iskaznicu, četiri tetovaže i za nju ne postoji policijski sat. Kada je imala 13 godina prešla je sa judaizma na budizam, a to je obznanila PowerPoint prezentacijom koju je poslala roditeljima.

Na svojem životnom stilu može zahvaliti modernoj obitelji.. Roditelji su joj se razveli kada je imala sedam godina. Ima stariju sestru, maćehu, šestomjesečnog polubrata Lucu i očuha. Svi se trude da joj priušte lagodan život što se i primijeti iz fotografija koje svakodnevno objavljuje.

 

New York Magazine/Hot.hr

Povratak na Net.hr