GĐICA LAMBORGHINI

UPOZNAJTE KONTROVERZNU NASLJEDNICU: Ne voli nositi gaćice, ali ni seks na prvom spoju

Kontroverzna nasljednica plijenila je pažnju na dodjeli MTV nagrada.

Iako su dodjelu MTV European Music Awards zaobišle brojne svjetske zvijezde, bogata nasljednica Elettra Lamborghini nije željela propustiti ovu prigodu za pojavljivanje u javnosti.

PRIVLAČILA POGLEDE VULGARNOM KOMBINACIJOM: Starleta došla bez grudnjaka i gaćica na dodjelu nagrada

Unuka slavnog osnivača luksuzne tvrtke, Ferruccia Lamborghinija, plijenila je pažnju u izazovnoj kombinaciji, koja je uključivala proziran kombinezon bez grudnjaka i gaćica. 22-godišnja starleta raspirivala je maštu mnogima iako su modni stručnjaci upravo njezino izdanje proglasili najgorim na dodjeli.

Kontroverzna bogatašica slavu je stekla početkom 2015. kada se pojavila u reality showu MTV’s Super Shore, a zbog svog je razmaženog ponašanja stekla nadimak “talijanska Paris Hilton.”A budući da nema problema s golotinjom, ponosno je krasila i naslovnicu Playboya.

“Mnogi su mi govorili da sam predebela i da novcem koji imam mogu otići na liposukciju. Ali ja nisam kao mnoge koje su se skroz izoperirale, preferiram prirodni izgled”, izjavila je mlada bogatašica.

Posebnu pozornost privukla je u showu Jersey Shore jer je bila prva osoba koja je sudjelovala u showu, a nije imala seksualne odnose pred kamerama. “Za dobar seks potrebna je strast, a nju je teško postići tijekom jednog izlaska”, objasnila je Elettra.

Nedavno se deklarirala kao biseksualka, a nije poznato kako na to gleda njezina obitelj.

Povratak na Net.hr