ZVIJEZDA 'ISIJAVANJA'

ULOGA U HORORU JE ODVELA U LUDILO: ‘Robin Williams je živ, vidjela sam ga!’

Zvijezda Isijavanja je dala intervju dr. Philu, slavnom televizijskom psihologu, te priznala kako je jako psihički bolesna, što je pokazala i nekim izjavama.

Glumica Shelley Duvall, koja je 1980. glumila s Jackom Nicholsonom u legendarnom hororu Isijavanje, već dugi niz godina živi daleko od očiju javnosti, no sada se pojavila i traži pomoć. Duvall je razgovarala s televizijskim psihologom dr. Philom kojem je otkrila da je “veoma bolesna”.

IZREZANE SCENE IZ ‘GOSPOĐE DOUBTFIRE’: Robin Williams kakvog nikad niste vidjeli

Njeno loše psihičko stanje vidljivo je i na njenom izgledu, no rastrojenost je najvidljivija po izjavama kojima je šokirala gledatelje. Posebnu pozornost privukle su one o njenom kolegi iz filma Popay, pokojnom glumcu Robinu Williamsu.

NOVI DOKAZI PROTIV DR. PHILA: ‘On je šarlatan koji pljačka pacijente, siluje ih i pere im mozgove!’

“Voljela sam Robina Williamsa. Mislim da nije mrtav”, izjavila je Duvall.

Kada ju je dr. Phil upitao što misli gdje se preminuli glumac nalazi, rekla je da “mijenja oblike”. Rekla je i da ga je vidjela uživo nakon njegove smrti 2014. godine.

Glumica je otkrila i kako živi u strahu zbog “čovjeka koji joj prijeti”. Riječ je, kaže, o šerifu od Nottinghama, liku iz priče o Robinu Hoodu.

Uloga i Isijavanju je “odvela preko ruba”

Mnogi gledatelji su kritizirali slavnog dr. Phila, optuživši ga kako želi zaraditi na nesreći mentalno oboljele zvijezde.

O Duvallinim psihičkim problemima se govorilo još nakon premijere Isijavanja. Tada se šuškalo kako je glumica nestabilna te da ju je uloga “odvela preko ruba”.

Povratak na Net.hr