Hot

PONOVILA SNIMKU

UKLONILI JOJ VIDEO ZBOG GOLOTINJE, ONA GA OPET OBJAVILA: Ella Dvornik svima poručila ‘Neka stoji zauvijek’

Nakon mnogobrojnih upita pratitelja oko tretmana smrzavanja sala na trbuhu, Ella Dvornik objavila je snimku na Instagramu ‘da stoji zauvijek’ nakon što joj je prije toga društvena mreža TikTok uklonila isti zbog ‘seksualnog sadržaja i golotinje’

Hrvatska influencerica i blogerica Ella Dvornik ponovo je objavila snimku u kojem je pokazala rezultate tretmana smrzavanja sala na trbuhu, a koji joj je nedavno uklonio TikTok.

“Originalno sam ovaj video objavila samo na storiju, ali mi je već toliko puta došla poruka da nekome pošaljem u inbox jer je istekao nakon 24 sata, da ga stavljam sad na Reels da stoji zauvijek :) inače ovaj video mi je TikTok uklonio zbog ‘golotinje’ 😂 znači evo. Ne znam. Svaki drugi video frajer u gaćama, a meni maknu ovo. TRETMAN SE ZOVE #coolsculpting”, napisala je Ella u objavi na Instagramu.

ELLI DVORNIK UKLONILI VIDEO ZBOG ‘SEKSUALNOG SADRŽAJA I GOLOTINJE’: ‘Smeta im moja debela škemba’

Zahvat se isplati

“Woooow, svi mi koji počinjemo štedjeti za coolsculpting nakon ovog”, “Baš se dvoumim hoću li uložiti lovu u coolsculpting😃… Kad vidim ovaj video sve više mi je odgovor DA na pameti”, “Goriiiiiš, GORIIIIIš”, samo su neki od komentara obožavatelja.

NEUTJEŠNU ELLU DVORNIK DUBOKO POTRESLA SMRT DJEVOJČICE U KLAIĆEVOJ BOLNICI: ‘Srce mi puca dok gledam ovo nevino lice’

Inače, estetski zahvat poklonila je samoj sebi za 30. rođendan koji je proslavila u prosincu.

Iako je redovito vježbala, objasnila da je na zahvat otišla jer joj je bio potreban.

U donjem dijelu trbuha ostalo joj je salo od trudnoće kojeg se nije mogla riješiti u teretani. Tada je tvrdila da se zahvat isplati te da je jako zadovoljna.

Ella je potkraj prošle godine dermalnim filerima povećala usne te je “popeglala” čelo babybotoxom, a podvrgla se i vampirskom face liftingu.

 

Povratak na Net.hr