ZAIGRALA SE

UHVAĆENA U LAŽI! Simonica si u Photoshopu napravila noge do vrata, odala je iskrivljena kuća

Dok se njezin bivši suprug ženio, Simona je htjela pokazati da je i ona presretna u ljubavi pa je objavila fotografije sebe i supruga Stanislava. Usput se malo zaigrala u Photoshopu.

Simona Gotovac Mijoković je prijateljima i obožavateljima na društvenim mrežama željela pokazati gdje živi i kako su ona i suprug Stanislav sretni pa je objavila fotografije na kojima njih dvoje poziraju ispred kuće.

SIMONICA UČI HRVATE KATOLIKE: ‘Halloween znači pobjedu pakla, nemojte to slaviti”

Mi smo ruka, uho, noga, svaki pogled očiju naših, svaki otkucaj srca jedno drugoga – jer naša ženidba podvostručuje naše snage, razveseljuje naše prijatelje te obeshrabruje naše neprijatelje”, napisala je Simona pored dviju fotografija.

No, čini se da ni Simona nije mogla odoljeti čarima Photoshopa pa si je na jednoj odlučila malo produljiti noge. Iako je posljednjih nekoliko godina predana vjernica, Simona je htjela iskriviti istinu, a njen pokušaj je razotkrila iskrivljena kuća.

U NJEMU JE BILO NEŠTO JAKO VAŽNO: Ante Gotovac i supruga u panici zbog ukradenog novčanika!

Naime, na jednoj se fotografiji vidi da su gospodin i gospođa Mijoković neprirodno izduženi, a vrata, otirač i kamene ploče su iskrivljeni.

Povratak na Net.hr