UHIĆEN ČOVJEK KOJI JE UBIO POZNATOG REPERA! Drže ga bez jamčevine, pala i žena koja je vozila auto, ali neće iza rešetaka

Muškarac osumnjičen da je zbog osobnog sukoba ustrijelio repera Nipseya Husslea uhićen je u utorak, rekli su dužnosnici policije Losa Angelesa

“Eric Holder, osumnjičen za ubojstvo Nipseya Husslea, uhićen je i nalazi se u policijskom pritvoru”, priopćila je policija Los Angelesa na Twitteru.

Hussle (33), čije je pravo ime Ermias Asghedom, je u nedjelju popodne nastrijeljen više puta ispred svoje trgovine odjećom Marathon Clothing u južnom Los Angelesu i žurno je odvezen u bolnicu gdje je proglašen mrtvim.

Holder (29) stanovnik Los Angelesa, pobjegao je s mjesta zločina u autu Chevy Cruze kojega je vozila žena koju su također uhitili, no ona je puštena nakon razgovora s policijom. Prema trenutnim informacijama, kaže da nije znala što je Holdr napravio.

Hussleov debitantski studijski album “Victory Lap” nominiran je za najbolji reperski album na ovogodišnjim nagradama Grammy.

Povratak na Net.hr