ATRAKTIVNA PJEVAČICA

‘UBIJAŠ LJEPOTOM’: Pobjednica Dore objavila fotke sa snimanja spota i otkrila tko joj je favorit na Eurosongu

Albina je objavila da će njen spot biti premijerno prikazan u subotu, 27. veljače, na HRT-u

Pjevačica Albina Grčić pratiteljima na Instagramu otkrila je kako je snimila videospot za pjesmu “Tick-Tock” s kojom će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu. Podijelila im je fotografije sa seta te odgovarala na njihova pitanja.

DORA DRAMA IDE DALJE; NINA KRALJIĆ BILA JE VRLO KRATKA: ‘Nemam ni najmanju potrebu reći stvarno stanje stvari’; evo što kaže Albina

Također, Albina je objavila da će njen spot biti premijerno prikazan u subotu, 27. veljače, odmah nakon središnjeg Dnevnika Hrvatske radiotelevizije te da će nakon toga biti objavljen i na YouTubeu.

“Gori sve”, “Tebe Hollywood mora vidjeti!”, “Princeza”, “Dobar dan policija, prijavio bih ubojstvo”, “Ubijaš svojom ljepotom”, “Tek si na početku, a već izgledaš kao najveće dive svjetske scene”, komentirali su Albinini oduševljeni fanovi.

Najviše joj se svidjela predstavnica Francuske

Jedna pratiteljica upitala ju je li čula pjesme drugih zemalja i koja joj se naviše sviđa.

“Jesam! Pjesme su jako različite što je plus, iako sam za bržu pjesmu. Mene je najviše taknula predstavnica Francuske”, odgovorila je Albina, a potom je uslijedilo pitanje o njenom plasmanu na Eurosongu.

Instagram/Albina Grčić

“Misliš li da sa svojom pjesmom imaš potencijala ući u top deset na Eurosongu ili čak top pet?”, pitali su fanovi.

ALBINA GRČIĆ O POBJEDI NA DORI: ‘Mama mi je rekla: ‘Nemoj otići na kvasinu’. Evo, obećavam da neću, mama’

“Mislim da se imam na temelju čega nadati – reakcije na pjesmu su wow, znamo na čemu još možemo poraditi da ostavimo još veći dojam – imam tim s kojim se to čini uistinu moguće”, istaknula je Albina te je otkrila da joj je najdraža pjesma s Dore “Colors” pjevačice Bernarde.

Instagram/Albina Grčić
Instagram/Albina Grčić

Povratak na Net.hr