U trudnoći dobila 23 kile i riješila ih se za dva mjeseca

Manekenka Iva Šarić je prije dva i pol mjeseca rodila malog Carlosa, nju nimalo ne muče kilogrami koje je dobila prilikom trudnoće.

To što je tako brzo nakon poroda vratila sjajnu liniju Iva Šarić, koja je u trudnoći dobila 23 kilograma, kaže kako može zahvaliti dobrim genima, ali i zdravoj prehrani.

No, ono što je posebno veseli jest što su se ona i njen dragi Jerko Leko odlično nadopunjavaju u brizi oko Carlosa – sina jedinca.

‘Super se snašao u ulozi tate, što i nije bilo upitno. Od prvog dana, bez ikakvih problema mijenja Carlosu pelene, kupa ga i hrani. Ponekad se šalimo kako smo se čak i predobro snašli s obzirom na to da nam je to prvo dijete. Nema tajnog recepta kako smo to postigli, jednostavno smo tim od prvog dana otkako smo zajedno’, izjavila je za magazin http://www.story.hr/prva-setnja-sina-jerka-leke-i-ive-saric-85184.

Manekenka je otkrila i kako zajedno sa Dinamovcem neizmjerno uživa u roditeljstvu.

‘Tako već imamo i svoje male rituale; ujutro naj­češće uživamo na našoj terasi, a dok Jerko i ja ispijamo prvu kavu, Carlos nas gleda i neprestano nam se smije. Poslijepodneva su rezervirana isključivo za odlazak u prirodu. To vrijeme naš maleni najčešće koristi za spavanje, ali to mu ne zamjeramo. Obožavamo provoditi vrije­me s njim. Svaki dan primjećujemo neki novi pokret, osmijeh, što nas neizmjerno čini sretni­ma’, ispričala je.

Povratak na Net.hr