Hot

U RASPRAVU OKO HALJINE BARBARE KOLAR UKLJUČILA SE I ALEX OGNJENA: ‘Ne možeš Hrvatima udovoljiti, bolestan narod’

Zagrebačka kantautorica koja se proslavila aferom s Borisom Rogoznicom stala je na stranu voditeljice

Dekoltirana crna haljina Barbare Kolar iz showa ‘Zvijezde pjevaju’ već je danima jedna od najpopularnijih tema u državi.

Reakcije su počele pristizati čim je 50-godišnja voditeljica objavila fotku na Instagramu, a svoj je komentar imala i bivša premijerka Jadranka Kosor.

BARBARA KOLAR SE OSVRNULA NA DEKOLTE: ‘Haljina je malo izazovna, ali ne pada mi na pamet čitati komentare…’

U raspravu se sada uključila kantautorica Alex Ognjena koja je prije nekoliko mjeseci podigla prašinu svojim priznanjem da je bila ljubavnica Borisa Rogoznice.

ALEX OGNJENA SPREMA DUET S BORISOM ROGOZNICOM? Napali su je čim je najavila tu mogućnost: ‘Ovisi o kakvom duetu se radi’

Podijelila je članak o Kolar i stala u njezinu obranu. “Pa je*ote život! Kako je u Hrvatskoj lijepo kad su ovo naše brige! A komentari vrh, premršava im je, al kad je bila deblja rekli su nek ide na dijetu. Ima im premale sise za haljinu, al da ima veće rekli bi da se oblači kao ku*va. Visi joj koža, al da je operirala rekli bi da je sva plastična. Preotvoreno obučena, al da je zatvorena rekli bi da nije dovoljno ženstvena”, poručila je na Instagramu.

Instagram/Alex OgnjenaFoto: Instagram/Alex Ognjena

“Realno, izgleda bolje od ogromne većine žena njenih godina, al ne možeš Hrvatima udovoljiti. Kakav bolestan narod. Sramota. Barbara, izgledaš top, ostali ti mogu fafati. Osim kaj ne mogu pa ih to muči”, zaključila je Alex.

Povratak na Net.hr