U paranoičnom strahu od smrti poduzima očajničke poteze

Iako se, da bi smanjila opasnost od obolijevanja od zloćudne bolesti, glumica Angelina Jolie podvrgnula dvostrukoj mastektomiji, njezin strah navodno još uvijek nije nestao. Naprotiv, lijepa Angelina strahuje da su joj ostale još tri godine života.

Ako je vjerovati posljednjim napisima National Enquirera, slavna glumica i redateljica navodno je potajno sastavila listu želja i životnih ciljeva koje želi ispuniti prije smrti.

S obzirom da su neki bliži članovi njezine obitelji umrli od raka dojke, Angie smatra da su joj ostale još najviše tri godine života.

Veliki strah od te zloćudne bolesti navodno nije smanjila ni preventivna dvostruka mastektomija kojoj se podvrgnula ranije ove godine. Iako mnogi sumnjaju u istinitost teksta National Enquirera, brojni su fanovi zabrinuti jer su Angelinina teta i majka umrle od raka u 61. godini.

Cijelu situaciju smiruje izjava Angelinina doktora Jayja Orringera, koji tvrdi da je ovaj potez slavne glumice već počeo spašavati živote. Naime, mnoge su se žene ugledale na Angelinu i podvrgnule ovom preventivnom zahvatu.

Povratak na Net.hr