SEKS UGOVOR

TV VODITELJICA ISPRIČALA KAKO TOČNO OPERIRA LJIGAVI H. WEINSTEIN: ‘Ova priča mogla bi srušiti Hollywood’

TV voditeljici Myleene Klass (39) hollywoodski producent Harvey Weinstein (65) ponudio je ‘seks ugovor’ na ručku tijekom Filmskog festivala u Cannesu 2010.

To sada tvrdi bivša zvijezda grupe Hear’Say, koja dodaje da je producentu odgovorila da “odj**e”, prenosi Daily Mail.

Mislila je kako su mu namjere iskrene

Myleene je mislila kako ju je filmski mogul zvao kako bi raspravili o njenoj karijeri.

“Mislila je kako ima iskrene namjere. No čim je saznala što stvarno želi, rekla mu je da odj**be”, izjavila je prijateljica bivše pjevačice.

Godine 2010. Myleene je intervjuirala Weinsteina na Filmskom festivalu u Cannesu dok je radila za CNN. Nakon toga ju je ovaj pozvao na ručak, tijekom kojeg joj je navodno predložio spolne odnose.

Govoreći o svom iskustvu kasnije te iste godine, Myleene je objasnila: “Prije oko šest mjeseci svježe oženjena hollywoodska zvijezda zatražila je od mene da potpišem neku vrstu seksualnog ugovora s njim. Samo sam pomislila ‘Stari, s kojeg si ti planeta?'”

TV voditeljici i bivšoj pjevačivi prisjeo je pokušaj ulaska u filmske vodeFoto: Wikimedia

Nije htjela reći o kome se radi

“Bilo je kao ‘Sr***e, još imam glavno jelo i desert – zaglavila sam ovdje'”, dodala je.

Kada joj je ponudio ‘ugovor o tajnosti, bivša je pop zvijezda pomislila: “O moj Bože, jadna tvoja supruga. Ja ne želim biti ta koja razara tuđe brakove.”

U drugom intervjuu te godine rekla je kako je s ručka otišla “osjećajući se odvratno i ljutito”, no odbila je otkriti s kime je bila.

“Ovo bi srušilo cijeli Hollywood ako bi ta priča izašla. Ali ja neću ništa reći. To nije moj stil”, objasnila je nakon što je detaljno opisala sve što joj se dogodilo tijekom tog ručka.

Misteriozni hollywoodski moćnikFoto: afp

Umjesto romantike – ugovor

Tijekom intervjua 2010. ispričala je kako je imala ‘predintervju’ s “nekime tko je jako poznat u Hollywoodu”.

“Odjednom je došao njegov osobni asistent, dva tjelohranitelja i još jedan čovjek, i jednostavno sam osjetila, ovo ne izgleda baš prirodno, a zatim je on izvadio ugovor o tajnosti.”

Weinsteinov osobni asistent je držao ugovor dok je sam Weinstein objašnjavao što se u njemu nalazi.

U jednom trenutku čak je počela izgovarati “H…” ali se brzo ispravila i naglasila: “Stvarno se trudim ne izreći to ime.”

Dodala je kako ne zna što bi dobro izašlo ako bi navela o kome se radi.

WEINSTEIN POKUŠAO NAPASTOVATI I KATE BECKINSALE: Zaskočio ju je kad je imala svega 17 godina, ovo je njezina priča

“Slobodno me nazovite naivnom, ali nisam mislila da se te stvari rade tako očito”, rekla je.

“Gdje je nestala suptilnost? Gdje je ‘Želite li da vam kupim piće?’. Umjesto toga, samo ti uruče ugovor, i ne kaži ništa supruzi – stvarno šokantno.”

Neke od glumica koje su optužile Weinsteina za seksualno napastvovanje – Asia Argento, Judith Godreche, Angelina Jolie i Gwyneth PaltrowFoto: afp

PREGLED NAJVEĆEG SEKS SKANDAL HOLLYWOODA: Je li mučna afera moćnog Harveya Weinsteina tek vrh ledenog brijega?

U javnosti se pojavila cijela serija navoda o seksualnom zlostavljanju bronih poznatih glumica koje su surađivale s njim, među kojima su i Angelina Jolie, Ashley Judd, Gwyneth Paltrow, Cara Delevingne, Asia Argento, Mira Sorvino, Rosanna Arquette, Rose McGowan i Kate Beckinsale.

Collin Farrell je izjavio kako je užasnut navodima za Weinsteinovo spolno zlostavljanje te da se nada kako će doći do promjena.

Povratak na Net.hr