Ovo je tek početak

TUŽBE NA SVE STRANE: Borba za malog Aleksandra se nastavlja

Nisu se pojavili na ročištu, ali se zato iz sudnice čula “živahna” rasprava jer je Milan Popović podnio dvije tužbe vezane za sina što je jako razljutilo sutkinju.

Kako saznaju 24 sata, “kralj bakra” dva je puta u mjesec dana tužio svoju bivšu zaručnicu Severinu Vučković zbog iste stvari pa će jedna od njegovih tužbi svakako biti odbačena.

Naime, početkom srpnja Popović je pjevačicu tužio jer je htio češće viđati njihova zajedničkog sina Aleksandra i tražio da ga viđa dva puta na mjesec po pet dana.

Također, krajem istog mjeseca tužio je Severinu jer želi da Aleksandar živi s njim u Srbiji, a da s majkom bude svaki drugi tjedan od srijede do nedjelje. No riječ je, zapravo, o istom zahtjevu.

Navodno je sutkinja na zagrebačkom Općinskom sudu izgubila živce zbog tolikog broja tužbi, a novo ročište još nije zakazala.

Inače, Milan Popović od Severine u tužbama traži i 3500 kuna alimentacije jer majka djeteta zarađuje nešto više od prosjeka.

“Normalno je u takvom postupku da se traži alimentacija jer bi inače kršio pravo djeteta”- rekla je Popovićeva odvjetnica Nataša Pećarević, te dodala kako njemu “novac nije prioritet”.

Bivši partneri nisu se pojavili na jučerašnjem ročištu koje je trajalo tek 20-ak minuta, a njihovi odvjetnici nisu htjeli iznositi detalje. Ivo Farčić, Popovićev zastupnik, kratko je rekao da traži privatnost kod ovog slučaja jer je riječ o dobrobiti maloljetnog djeteta, a poslije je dodao kako je njegov klijent uvijek spreman na dogovor kad je riječ o njegovu sinu.

Severinin odvjetnik Dario Budimir rekao je kako je optimističan i vjeruje da će se sve završiti u korist njegove klijentice.

24 sata/Hot.hr

Povratak na Net.hr