SKOČILI PRED RUDO

‘TRUDNICA PA DRMA PO PIVI!’: Ella otkrila kako je upoznala Charlesa, fanovi je napali zbog fotografije

Blogericu su pratitelji napali zbog piva koje drži na fotografiji te joj poručili da alkohol i trudnoća ne idu zajedno.

Ella Dvornik je na Instagramu odlučila ispričati svojim pratiteljima kako je započela njena ljubavna priča s Charlesom Pearceom, njenim zaručnikom.

“Sve je počelo s pivom. Sjedili smo u baru, jedinom u kojem se još moglo pušiti, i slušali neku ženu koja je pokušavala pjevati. Kako je jedno pivo postalo treće, tako smo se počeli otvarati. Razgovarali smo o svojoj prošlosti i onome što želimo od budućnosti. Meni se sviđao njegov britanski naglasak, a on je moj smatrao smiješnim. Tretirao me poput dame, iako se ja nikad tako nisam osjećala. Bilo je nešto u zraku i oboje smo znali da to neće biti samo jedna od onih noći”, počela je Ella.

‘TKO GOD ME UPOZORIO NA OVO, BIO JE U PRAVU’: Ella Dvornik se požalila što joj Charles radi u trudnoći, ovo nije očekivala

“Zgrabila sam njegov mobitel i počela snimati video. Pitao me što radim, a ja sam mu rekla da snimam naš prvi spoj. ‘Što ćemo s njim?’, pitao me, a ja sam se nasmijala i rekla: ‘Pustit ćemo ga na našem vjenčanju’. Ja sam imala 22, a on 37 godina, Svi su se smijali kada su nas vidjelo. Mislili su da je razlika u godinama bitna, da je riječ samo o simpatiji. Ali, evo nas, četiri godine kasnije. Posjedujemo vlastitu kuću, dva ljubimca i čekamo bebu. Ne možemo dočekati da pijemo piva zajedno do kraja naših života i pokažemo svima videa koja smo snimili posljednjih 1400 dana”, napisala je uz fotografiju sebe i Charlesa na kojoj piju pivo.

It all started with a beer. We sat in a bar , the only one where you could still smoke and we listened to some woman trying to sing. As beer became 3 beers we started opening up. We talked about our past and what we wanted from the future. I loved his British accent and he thought mine was funny. He treated me like a lady – even though I never really felt like one. There was something in the air and we both knew, that it won't be just one of those nights. I grabbed his phone and started recording a video -" what are you doing?" – he asked me -"im recording a video of us on our first date"- i said -"what are we going to do with it?" – he looked at me -" we will play it at our wedding"- i laughed. I was 22, he was 37. Everyone laughed when they saw us. They thought the age difference mattered, that we were just a fling. That we could not possibly understand eachother. But here we are today , 4 years later. Our own house, 2 pets, a baby on the way. We can't wait to have beers together for the rest of our lives and show everyone the videos we have been making for the past 1400 days :) photo taken at Ultra Europe 2016 ❤️ #OpenYourWorld @Heineken_UK #ad

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

Iako je napisala da je fotografija snimljena 2016. godine, našli su se dušebrižnici koji su profulali poantu i prozvali Ellu zbog ispijanja alkohola u trudnoći.

“Trudnoća i piva ne idu zajedno”, “Trudnica pa drma po pivi”, neki su od komentara revoltiranih fanova.

“To je tako kada se prvo komentira, a onda čita”, zaključili su oni koji su shvatili poantu Elline objave.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr