DOBRO SE OSJEĆA

TRPIMIR VICKOVIĆ VICKO JE HOSPITALIZIRAN: Popularni voditelj fanovima se javio iz bolničke postelje

Vicka su njegovi fanovi obasuli porukama podrške i željama za što skoriji oporavak

Radijski voditelj Trpimir Vicković Vicko zabrinuo je svoje pratitelje na Facebooku kada je objavio selfi iz bolničkog kreveta. “Kako izgleda hospitalizirana osoba?!”, napisao je uz objavu na kojoj je naznačio da se nalazi u bolnici Sveti Duh.

Vicko je za Večernji list otkrio kako je u bolnicu stigao na vrijeme te da su ga stavili na tretman kako bi se njegovo srce vratilo u normalu.

“Ništa dramatično, stres, visok tlak i srce ispalo iz ritma. Brižna ekipa sestara, tehničara i liječnika iz KB Sveti Duh me sada uštimavaju… Ispao iz ritma, sramota je za starog DJ-a. Ali ne, nemam koronu”, rekao je za Večernji.

Brojne poruke podrške

Trpimir inače vodi ranojutarnju radijsku emisiju “Vickova budilica” na Radio Martinu, pa se od ponedjeljka do petka ustaje u 3:30 sati ujutro. Također, već se 26 godina bori s dijabetesom, no kaže kako si je posložio život da mu ta bolest ne smeta.

Vicka su njegovi fanovi obasuli porukama podrške i željama za što skoriji oporavak.

“Hej, sretno moja vekerica”, “Brzo nam se oporavi”, “Samo hrabro! Sretno!”, “Ne daj se Vicko!”, “Nadam se da ćeš brzo izaći i ozdraviti”, “Dragi, izgledaš jako dobro i tako neka ostane”, komentirali su.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr