SRETNA I ZADOVOLJNA

TROGODIŠNJICA LJUBAVI: Maja Cvjetković vezu začinila vatrenom bojom kose

Bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković već je tri godine u sretnoj vezi s 20 godina starijim drniškim poduzetnikom Andrijom Kevićem.

Kako bi začinila vezu, Maja Cvjetković se odlučila za promjenu imidža – od brinete je postala vatrena crvenokosa, a što o njezinoj transformaciji misli odabranik Andrija Kević, otkrila je za tportal.

“Imala sam neke obaveze u Šibeniku posljednja tri dana. Jučer sam se u jednom salonu i obojila u boju između narančaste i crvene nijanse. Skroz mi je neobično, no zaželjela sam se male promjene’, rekla je za tportal Maja Cvjetković. Na pitanje jesu li se možda u njezinu životu dogodile neke promjene, jer je poznato da žene kada prolaze kroz neke nove stvari ili kada žele napraviti rez u životu šišaju i mijenjaju boju kose, Maja je prokomentirala: ‘Kod mene se ništa u životu ne mijenja. Nekako mi se sve posložilo i sve mi je ustaljeno. Možda baš zbog toga što mi se već dugo ništa novo nije dogodilo dobro mi je došla nova boja kose, da barem nešto promijenim. Inače sam za promjene. Dosadi mi uvijek imati istu frizuru. Prošle godine u ovo doba sam se ošišala do ispod uha. Budući da imam zelene oči, mislila sam da bi mogla biti fora obojiti se u neku vatreniju nijansu. Ostavit ću je koji mjesec, a onda se vratiti na svoju smeđu boju”, rekla je lijepa Šibenčanka koja je najljepšom Hrvaticom proglašena 2005. godine.

Paris is always a good idea. ❤️ ~Audrey Hepburn ~

A post shared by Maja Cvjetkovic Kevic (@majacvjetkovic) on

U sretnoj vezi

29-godišnjakinja već tri godine ljubi 20 godina starijeg drniškog poduzetnika Andriju Kevića, a evo što on misli o novoj boji kose.

“Ma svima je ok. Valjda. Neki su bili oduševljeni, a neki su rekli da im je neobično”, kaže Maja kroz smijeh.

💑👰 savrsena svadba @mariojajas @saracagalj ❤️❤️❤️

A post shared by Maja Cvjetkovic Kevic (@majacvjetkovic) on

O ljubavnom životu nerado govori. Iako se o njezinoj vezi s Andrijom Kevićem puno pisalo, kaže da želi taj dio svog života zadržati za sebe.

“U ljubavi je sve ok. Sretna sam i zadovoljna”, priznala nam je, a na pitanje hoće li uskoro sa svojim odabranikom stati pred oltar, rekla je: “Ne znam. Ne volim uopće o tome razgovarati i ne želim da mi taj dio života bude dostupan javnosti”.

Zelimo vam svima najsretniju novu godinu ❤️

A post shared by Maja Cvjetkovic Kevic (@majacvjetkovic) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr