BARBARA I TOMISLAV

TRENUTNA KRIZA ILI KRAH LJUBAVI? ‘Bila sam na putu da se zaljubim u tebe, a onda si me povrijedio’

Prošloga tjedana kada su Tomislav i Barbara također bili sluga i sluškinja, njihovi kreveti u kućici za sluge bili su spojeni, no ovoga tjedna Tomislava je dočekao razdvojeni krevet.

Kako je Tomislav prekinuo kontakte s crvenom zajednicom, tako je i zahladio odnose sa svojom voljenom Barbarom , jer kako kaže – izdala ga je kada je stala na Goranovu stranu.

Situaciju nabijenu negativnom energijom između ovog para pokušao je popraviti Mario, koji je namjerno potencirao razgovor između ovih dvoje farmera. Nešto kasnije, Mario je obavio interventni razgovor i s Tomislavom i s Barbarom.

LJUTITI GLEDATELJI I FARMERI NEGODUJU: Nasilni Tomislav dva puta udario konja nogom

„Ti sada ne možeš reći da ti srce nije na mjestu, sad kada je rekla da su njezini osjećaji još uvijek isti,“ kazao mu je Mario, a Tomislav je to potvrdio. „Gajite osjećaje jedan prema drugom. Razgovarajte. Kad ona vidi da si ti popustio u svojim situacijama, kad vidi da si tvrdoglav, svojeglav i principijelan i kada ona vidi da takva osoba koja je tvrdoglava, svojeglava i principijelna, prijeđe preko nekih situacija i prizna javno nešto, vjeruj mi da će se priča okrenuti,“ savjetovao mu je Mario.

Nakon razgovora s Tomislavom, ljubavne savjete Mario je udijelio i Barbari. „Njemu je stalo do tebe. To mi je rekao. On ne zna kako bi ti to rekao, ima problem izražavanja. Mislim da je to njegov ponos i dosta je poljuljan sada i treba mu tvoja podrška.“

Farmerski par poslušao je ljubavnog savjetnika Maria te nakon što su legli u krevet, razgovor je samo tekao. Tomislav je kazao kako mu je okrenula leđa te dodao kako on to njoj nikad ne bi napravio, dok mu je Barbara pak prigovorila ružne riječi i psovke koje joj je uputio. „U jednom momentu bila sam na dobrom putu da se zaljubim u tebe, da mi budeš centar, i onda se dogodi situacija kad me povrijediš. Bolje da si mi opalio šamarčinu nego takve stvari rekao. I onda mi potoneš toliko u očima i mislim se, pa Bože ti si stvarno glupača, što je to tebi trebalo,“ kazala je Barbara.

Hoće li ovaj par jutro dočekati zagrljeni kao i prošloga tjedna, ili će njihovi kreveti ostati i dalje razdvojeni te što su si još imali za reći, doznajete u večerašnjoj emisiji Farme!

mario-barbara-i-tomislav

Povratak na Net.hr