‘Treba dobro unovčiti titulu žene nogometaša’

Naša najpoznatija starleta Nives Celzijus na svom se blogu osvrnula na nove generacije djevojaka koje nogometaše više ne love lošim pričama, te im udijelila pokoji koristan savjet kako unovčiti titulu žene nogometaša.

“S oduševljenjem sam shvatila da su i hrvatske Marie Chuteire shvatile kako se današnje nogometaše ne lovi pričama: ‘Ljubavi, ti si mi prvi’ ili ‘Imala sam samo dvojicu prije tebe, ali nisam vodila ljubav mjesecima, što znači da sam praktički nevina’. Shvatile su i da se neće udati pričama o napuštanju posla i prekidu svojih ‘velikih’ karijera, kao ni odlascima u Ukrajinu, gdje će tetošiti svog dragog u namjeri da se što prije udaju. One pametne ugledale su se na Engleskinje, koje su dobro unovčile svoje titule žena nogometaša”, napisala je Nives na svojem blogu, dodavši kako “poanta više nije naći nevinu, nego dobru ženu”.

Osim toga, Nives se kao najpoznatija hrvatska WAG-sica osvrnula i na Ivu Šarić, zaručnicu Jerka Leke.

“Možda je Iva Šarić na dobrom putu da se nametne europskim WAG-sicama i dokaže da je bez obzira na popularnost naših engleskih i talijanskih kolegica Hrvatska ta koja caruje ljepotom. Seksi izjave dane posljednjih tjedana svakako bi joj mogle pomoći u tome”, kaže Nives te zaključuje kako se nada da će mlađe generacije žena nogometaša udružiti snage i odmjeriti ih s Abigail Clancy, Cheryl Cole, Danielle Lloyd.

Prethodni članci:

arti-201002150221006
arti-201002110193006
arti-201002030227006
arti-201002030713006

Povratak na Net.hr