FILM 'SPENCER'

OVO MORATE VIDJETI: Ljudi ne vjeruju koliko Kristen Stewart u novom filmu sliči princezi Diani

Mnogi se slažu da je sličnost nje i princeze Diane zapanjujuća

Glumica Kristen Stewart, koja se proslavila ulogom u Sumrak Sagi kao Bella Swan, utjelovit će princezu Dianu u filmu “Spencer” Pabla Larraína. Na internetu je osvanula fotografija sa seta na kojoj Kristen pozira u crvenom sakou i crnom šeširu s velom, a mnogi se slažu da je sličnost nje i princeze Diane zapanjujuća.

BRITANSKI MINISTAR SE OBRATIO NETFLIXU U VEZI HIT SERIJE ‘KRUNA’: ‘Trebalo bi istaknuti da je riječ o izmišljenim događajima’

Foto: Profimedia

Ispod fotografije su se nanizale reakcije oduševljenih obožavatelja. “Nisam ni pomislio da je to Kristen Stewart. Zaista izgleda kao princeza”, “Nestvarna je”, “Savršena je za tu ulogu”, “Wow”, “Prekrasna je”, samo su neki od komentara.

PRINCEZA DIANA PATILA JE OD BULIMIJE I NEZAUSTAVLJIVO JELA: U seriji ‘Kruna’ prikazana je kao naivna tinejdžerica

Snimanje filma započelo je prije nekoliko tjedana u Velikoj Britaniji i Njemačkoj. Film će pratiti tijek Dianinog života od trenutka kad je odlučila okončati svoj brak s princem Charlesom. Nakon praznika s kraljevskom obitelji na njihovom imanju u Sandringhamu, Diana je odlučila da će se razvesti. To se dogodilo 1992. godine, a rastava je finalizirana 1996. godine.

Premijera se očekuje iduće godine, na 25. godišnjicu smrti princeze Diane.

Povratak na Net.hr