Zaboravila na Pažanina

TOP 5 MUŠKARACA LIDIJE BAČIĆ: “Usain Bolt je frajer za mene!”

Glazbenica Lidija Bačić obožava uspješne sportaše i kreativne filmaše. Ljepotu smatra prolaznom i precijenjenom, a humor i inteligenciju osobinama koje njezin idealni dečko mora imati.

“Oni su simpatični, karizmatični, talentirani i iznimno uspješni u svom poslu. Oni su muškarci s kojima bih rado popila kavu. Slijedi moj top 5”, rekla je Lidija Bačić za 24 sata.

OPET ŠOKIRA GUZOM: Lidija Bačić obožavatelje ostavila bez daha, a samo je otišla u kino…

Usain Bolt (29) – on je mlad, visok i zgodan, a usto on je vjerojatno najbolji sprinter u povijesti. Teško je pobrojiti sva njegova zlata i medalje, kojima je postavio nove rekorde i pomaknuo granice u sportu. Svaka čast.

#usainbolt

Objavu dijeli USAIN BOLT LIVES HERE🌍 (@usainbolt_world)

Manuel Neuer (29) – on je zasigurno najuspješniji nogometni golman današnjice, usto je visok i zgodan. Iako je osvojio sve što se može osvojiti u svijetu nogometa, vjerujem da će nastaviti nizati uspjehe.

NE MOŽE MU ODOLJETI: Lidija Bačić zavodi mladog kuhara iz poznate TV emisije

Alejandro González Iñárritu (52) – od radijskog voditelja do jednog od najboljih režisera. Pratim njegov rad još od 2000. godine, kad me osvojio filmom Pasja ljubav, a jedan od njegovih najnovijih uradaka Birdman ostavio me bez teksta. Po karakteru mi djeluje osjećajan i nježan, a usto su mi pomalo egzotični latino frajeri.

Tarantino (52) mi je jedan od omiljenih režisera. Obožavam njegov smisao za humor i britke dijaloge u filmovima. Njegov genijalni opus svjedoči o njegovoj inteligenciji i dubokom proživljavanju svijeta oko sebe. Možda nije frajer za kojim bi se cure okretale na ulici, ali ljepota je ionako prolazna i precijenjena. Volim duhovite i inteligentne muškarce s kojima ti nikad nije dosadno jer uvijek imaš o čemu razgovarati.

Lidija Bačić: Ne shvaćam ljude koji se mogu kupati goli

Javier Bardem (46) – on je nedvojbeno najzgodniji muškarac na mom popisu, ali nije me osvojio isključivo izgledom. Osvojio me prvenstveno kao glumac i sjajno odrađenim ulogama u filmovima Biutiful, Nema zemlje za starce, Život je more… Ima neku posebnu karizmu kojom privlači valjda sve žene oko sebe. Javier, Javier…

Kako bih zavela svakog od njih? Mislim da bih lako ostvarila početnu komunikaciju jer imamo zajedničkih tema. Naime, ja sam strastveni filmofil, a sport malo manje pratim, ali posebno cijenim jer traži puno volje i odricanja. Za daljnju komunikaciju nemam posebne taktike, bila bih prema svima ista, odnosno svoja, prirodna i opuštena. Nema smisla pretvarati se da si nešto što nisi samo radi naklonosti nekog muškarca. Vjerujem da su takve veze kratka vijeka. Kao curica bila sam zaljubljena u Michaela J. Foxa (54) iz serijala Povratak u budućnost.

LIDIJA BACIC O SVOJIM SPOTOVIMA ‘Svi pokazuju guzu pa sam odlucila i ja’

Just relaxing #concertupcomin'

Objavu dijeli LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

Povratak na Net.hr